marsi89
Fanka BB :)
no to ja mam właśnie po tej operacji taki flak z jednej i drugiej strony i miękko jest wszędzieProblem taki, że u mnie miękko jest tylko przy pępku, a tam za bardzo nie można, reszta jest zbyt zbita jak dla mnie
Dokladnie.. Tak najlepiej. Wiadomo, czlowiek chce powiedziec wszystkim, ale teraz wiem, ze latwiej jest (przynajmniej dla mnie) samemu zmierzyc sie z ewentualnym poronieniem. Najgorsze bylo to, ze wsyscy wypytywali i pocieszali. Jeszcze w pracy niektorzy nie wiedzieli i przychodzili do mnie z gratulacjami. Ze wzgledu na prace (fizyczna) musialam powiedziec, ze jestem w ciazy. No ale moj maz juz nie musial, a wygadal wszystkim w swojej pracy
Niekiedy ta chęć podzielenia się ta informacja o ciąży wygrywa. Ja w pierwszej ciąży też miałam pracę fizyczną i praktycznie od początku poszłam na L4 bo kierownik nie chciał dać mi lżejszej pracy. Tu wszystko dobrze się skończyło choć teściowa powiedziała że do 3 miesiaca nie ma się co cieszyć bo zawsze można poronic (tak taka zajebista mam teściowa). Ale jak widać po moim przykładzie i w 5 miesiącu może wszystko jeb***. W drugiej ciąży też długo nie mówiłam ale potem że względu na to że jestem szczupła było widać bardzo ten brzuch więc sami zobaczyli. O bliźniakach nikt praktycznie nie wiedział. A teraz wiedzą też tylko najbliżsi i będę ukrywać tak długo jak się da. Dużo sukienek mam takich odciętych pod piersiami więc myślę że przez całe lato uda mi się ukryć