Daczia
Fanka BB :)
Już raz zaufałam i drugi raz lekarz olał mnie twierdząc że muszę się wyluzowaćmy też się nasłuchaliśmy od teściowej, że zaniedbaliśmy zęby małej itd. ale serio dbaliśmy, myliśmy, ograniczyliśmy słodkie. Czasem tak jest.
może słuchaj się lekarza. Ja mam oba mtfhr hetero i pai 1 hetero i też miałam od pozytywnego brać heparynę i acard. A jednak lekarz tylko mi heparynę przepisał. Też mam obawy czy dawka 0,4 nie jest mała, dlaczego tego acardu nie dał?....ale no trzeba trochę ufać lekarzowi. Mało kto bierze heparynę już podczas starań
Pęcherzyka przy takiej becie nie zobaczysz dopiero w 6 tygodniu było widać a w 7 traciłam ciążę, więc jak drugi raz usłyszałam że ciąża jest młodsza o dwa tygodnie to już wiedziałam w 100% że nic z tego przy ostatniej to co tydzień jeździłam i za każdym razem wychodziłam z płaczem bo raz lekarz mówił,, ciąża pozamaciczna,, później,, puste jajeczko,, a prawda taka że słabo się rozwijała i to mi powiedział już inny ginekolog@Daczia A Ty kiedykolwiek miałaś pęcherzyk w macicy czy tylko takie niskie bety?