Daczia
Fanka BB :)
Tak do Suchanek dużo osób polecało ale nie chce tyle czekać teraz. Dwa lata już staramy się z mężem i zaliczyliśmy dwa poronienia samoistne z czego ostatni był najgorszy a moja szefowa już nie może doczekać się aż odejde i robi mi mega pod górkęSuchanek? Też myślę jak Ty. Tylko tez dopuszczam możliwośc, że nie byłaś wcale w terminie spodziewanej miesiączki, tylko dopiero jakieś 10 dpo. Ale to i tak nie dałoby opóźnień 2 tygodniowych. Więc jak dla mnie tylko jest pytanie, którego dnia dać leki a nie czy je dawać w fazie lutealnej.
Ja za pierwszym i drugim razem sama oczyszczałam się i nie było tak lekko.Przeżywałam dokładnie to co Ty. Najpierw wieść o pozamacicznej, na kolejnej informacja o pustym jaju, następnego dnia szpital i było serduszko - a po tygodniu krwawienie i łyżeczkowanie.
Dociekalas z czego może wynik problem z rozwojem ciąży? U mnie też co usg to ciąża wychodziła mlodsza. Nie wiem czemu tak się działo
Po głębszych badaniach wyszło że mam mutacje Pai-1, komórki NK 17% no i CD4/ CD8 trochę wyżej
Grzegorz Jańczewski on przyjmuje w Gdyni