reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny sa kreseczki i to jakie. Cala aż się trzęsę. Niby wiedziałam że tak szybko pójdzie ale aż cała się trzęsę z nerwow.

Wiecie tak sobie pomyślałam może to ten czas, może to dziecko będzie takim prezentem pod choinkę, taka gwiazdka z nieba. W tamtym tygodniu skończyli robić nagrobek małej, łagodnie jej tam zrobiłam i czuję taki spokój z tego tytułu.

Gratuluję! Mocno trzymam kciuki! 🥰😍😘

reklama
Dziewczyny sa kreseczki i to jakie. Cala aż się trzęsę. Niby wiedziałam że tak szybko pójdzie ale aż cała się trzęsę z nerwow.

Wiecie tak sobie pomyślałam może to ten czas, może to dziecko będzie takim prezentem pod choinkę, taka gwiazdka z nieba. W tamtym tygodniu skończyli robić nagrobek małej, łagodnie jej tam zrobiłam i czuję taki spokój z tego tytułu.
Ahhh, wiedziałam! :D Gratuluję!!! Teraz tylko się wyciszyć i pozytywnie nastawić! Będzie dobrze :) Swoją drogą pozazdrościć takich plemników i zdrowego jajeczka że tak szybko wam się udaje 😍 Też bym tak chciała. Nie było wyjścia, musieliście się zmieścić w normie do 3 cykli! 😁

Narazie nie zapeszajmy. Ale jestem pozytywnie nastawiona. Dziękuję 🥰
@marsi89 gratulacje, damy radę
Pewnie że damy radę. Ja właśnie dzownilam do mojego gina i w poniedziałek mam przyjść na wizytę. Musi być teraz dobrze
Ahhh, wiedziałam! :D Gratuluję!!! Teraz tylko się wyciszyć i pozytywnie nastawić! Będzie dobrze :) Swoją drogą pozazdrościć takich plemników i zdrowego jajeczka że tak szybko wam się udaje 😍 Też bym tak chciała. Nie było wyjścia, musieliście się zmieścić w normie do 3 cykli! 😁
😊 Staram się wyciszac bo teraz nie mam już wpływu na to

reklama
Do góry