reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny sa kreseczki i to jakie. Cala aż się trzęsę. Niby wiedziałam że tak szybko pójdzie ale aż cała się trzęsę z nerwow.

Wiecie tak sobie pomyślałam może to ten czas, może to dziecko będzie takim prezentem pod choinkę, taka gwiazdka z nieba. W tamtym tygodniu skończyli robić nagrobek małej, łagodnie jej tam zrobiłam i czuję taki spokój z tego tytułu.

Gratuluję! Mocno trzymam kciuki! 🥰😍😘

reklama
Dziewczyny sa kreseczki i to jakie. Cala aż się trzęsę. Niby wiedziałam że tak szybko pójdzie ale aż cała się trzęsę z nerwow.

Wiecie tak sobie pomyślałam może to ten czas, może to dziecko będzie takim prezentem pod choinkę, taka gwiazdka z nieba. W tamtym tygodniu skończyli robić nagrobek małej, łagodnie jej tam zrobiłam i czuję taki spokój z tego tytułu.
Ahhh, wiedziałam! :D Gratuluję!!! Teraz tylko się wyciszyć i pozytywnie nastawić! Będzie dobrze :) Swoją drogą pozazdrościć takich plemników i zdrowego jajeczka że tak szybko wam się udaje 😍 Też bym tak chciała. Nie było wyjścia, musieliście się zmieścić w normie do 3 cykli! 😁

Narazie nie zapeszajmy. Ale jestem pozytywnie nastawiona. Dziękuję 🥰
@marsi89 gratulacje, damy radę
Pewnie że damy radę. Ja właśnie dzownilam do mojego gina i w poniedziałek mam przyjść na wizytę. Musi być teraz dobrze
Ahhh, wiedziałam! :D Gratuluję!!! Teraz tylko się wyciszyć i pozytywnie nastawić! Będzie dobrze :) Swoją drogą pozazdrościć takich plemników i zdrowego jajeczka że tak szybko wam się udaje 😍 Też bym tak chciała. Nie było wyjścia, musieliście się zmieścić w normie do 3 cykli! 😁
😊 Staram się wyciszac bo teraz nie mam już wpływu na to

reklama
Do góry