reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny sa kreseczki i to jakie. Cala aż się trzęsę. Niby wiedziałam że tak szybko pójdzie ale aż cała się trzęsę z nerwow.

Wiecie tak sobie pomyślałam może to ten czas, może to dziecko będzie takim prezentem pod choinkę, taka gwiazdka z nieba. W tamtym tygodniu skończyli robić nagrobek małej, łagodnie jej tam zrobiłam i czuję taki spokój z tego tytułu.

Załączniki

• IMG_20220331_081833.jpg
    IMG_20220331_081833.jpg
    915,2 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny sa kreseczki i to jakie. Cala aż się trzęsę. Niby wiedziałam że tak szybko pójdzie ale aż cała się trzęsę z nerwow.

Wiecie tak sobie pomyślałam może to ten czas, może to dziecko będzie takim prezentem pod choinkę, taka gwiazdka z nieba. W tamtym tygodniu skończyli robić nagrobek małej, łagodnie jej tam zrobiłam i czuję taki spokój z tego tytułu.
Wiedziałam!!!! Super cieszę się bardzo i trzymam mocno kciuki!!!

A jakieś objawy, przeczucia były? Który to cykl starań u was? Coś zmieniłaś w tym cyklu?

A jakieś objawy, przeczucia były? Który to cykl starań u was? Coś zmieniłaś w tym cyklu?
Mogliśmy starać się od stycznia ale w styczniu miałam covid więc odpuściliśmy. I zaczęliśmy od lutego. To był 2cs. U nas to zawsze szybko szło, max. Trzy cykle i już. Gorzej z utrzymaniem ale wierzę że teraz będzie dobrze, że ta trojeczka tam w górze czuwa nad nami. Miałam przeczucia ale moje przeczucia sa do bani 🤣 2 razy myślałam i czułam że będzie chłopak a tu dziewczynki więc nie ufam tym moim przeczucia. Ale w tamtym tygodniu wychowawczyni córki w przedszkolu zapytała mnie czy coś tam coś w brzuchu już rośnie bo jakąś taka inna jestem, odpowiedziałam że dużo trenuje i pewnie dlatego. I koleżanka to samo stwierdziła, że jakoś po buzi się zmieniłam.
Co do objawow to bardzo brodawki mnie piekły kilka dni przed okresem i cyce kłuły, a poza tym to ból brzucha jak na okres więc oczekiwałam okresu. Zmylił mnie tylko śluz taki mleczny, gdzie przed okresem zawsze sucho mialam. No i w brzuchu mi się od jakiegos tygodnia tak przelewa że aż wstyd bo tak głośno.
Nic nie zmieniliśmy w tym cyklu prócz chyba tego że ja bardziej trenowałam

Cześć :) jakiś czas temu pisałam o kilku biochemach z rzędu... Za Waszą radą szukam przyczyny i na początek zrobiłam badania na zespół antyfosfolipidowy, poniżej wyniki. Z tego co widzę to wszystko jest w normie, chociaż nie bardzo rozumiem czemu ten antykoagulant toczniowy jest w sekundach, myślałam że to będzie jakaś wartość ale może tak ma być 🤷🏻‍♀️ W każdym razie muszę szukać dalej, dzisiaj zamówiłam z testdna test na trombofilię i to sprawdzę następne. Później może wymaz na clamydie i myco i ureaplazme. Myslicie że coś jeszcze jest ważne? Chyba w genetykę nie chce się jeszcze bawić...
1648711071109_WYNIKI.png

reklama
Do góry