reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny sa kreseczki i to jakie. Cala aż się trzęsę. Niby wiedziałam że tak szybko pójdzie ale aż cała się trzęsę z nerwow.

Wiecie tak sobie pomyślałam może to ten czas, może to dziecko będzie takim prezentem pod choinkę, taka gwiazdka z nieba. W tamtym tygodniu skończyli robić nagrobek małej, łagodnie jej tam zrobiłam i czuję taki spokój z tego tytułu.

Załączniki

• IMG_20220331_081833.jpg
    IMG_20220331_081833.jpg
    915,2 KB · Wyświetleń: 78
Dziewczyny sa kreseczki i to jakie. Cala aż się trzęsę. Niby wiedziałam że tak szybko pójdzie ale aż cała się trzęsę z nerwow.

Wiecie tak sobie pomyślałam może to ten czas, może to dziecko będzie takim prezentem pod choinkę, taka gwiazdka z nieba. W tamtym tygodniu skończyli robić nagrobek małej, łagodnie jej tam zrobiłam i czuję taki spokój z tego tytułu.
Wiedziałam!!!! Super cieszę się bardzo i trzymam mocno kciuki!!!

A jakieś objawy, przeczucia były? Który to cykl starań u was? Coś zmieniłaś w tym cyklu?

A jakieś objawy, przeczucia były? Który to cykl starań u was? Coś zmieniłaś w tym cyklu?
Mogliśmy starać się od stycznia ale w styczniu miałam covid więc odpuściliśmy. I zaczęliśmy od lutego. To był 2cs. U nas to zawsze szybko szło, max. Trzy cykle i już. Gorzej z utrzymaniem ale wierzę że teraz będzie dobrze, że ta trojeczka tam w górze czuwa nad nami. Miałam przeczucia ale moje przeczucia sa do bani 🤣 2 razy myślałam i czułam że będzie chłopak a tu dziewczynki więc nie ufam tym moim przeczucia. Ale w tamtym tygodniu wychowawczyni córki w przedszkolu zapytała mnie czy coś tam coś w brzuchu już rośnie bo jakąś taka inna jestem, odpowiedziałam że dużo trenuje i pewnie dlatego. I koleżanka to samo stwierdziła, że jakoś po buzi się zmieniłam.
Co do objawow to bardzo brodawki mnie piekły kilka dni przed okresem i cyce kłuły, a poza tym to ból brzucha jak na okres więc oczekiwałam okresu. Zmylił mnie tylko śluz taki mleczny, gdzie przed okresem zawsze sucho mialam. No i w brzuchu mi się od jakiegos tygodnia tak przelewa że aż wstyd bo tak głośno.
Nic nie zmieniliśmy w tym cyklu prócz chyba tego że ja bardziej trenowałam

Cześć :) jakiś czas temu pisałam o kilku biochemach z rzędu... Za Waszą radą szukam przyczyny i na początek zrobiłam badania na zespół antyfosfolipidowy, poniżej wyniki. Z tego co widzę to wszystko jest w normie, chociaż nie bardzo rozumiem czemu ten antykoagulant toczniowy jest w sekundach, myślałam że to będzie jakaś wartość ale może tak ma być 🤷🏻‍♀️ W każdym razie muszę szukać dalej, dzisiaj zamówiłam z testdna test na trombofilię i to sprawdzę następne. Później może wymaz na clamydie i myco i ureaplazme. Myslicie że coś jeszcze jest ważne? Chyba w genetykę nie chce się jeszcze bawić...
1648711071109_WYNIKI.png

reklama
Do góry