reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem na siebie zła i załamana jednocześnie. Żałuję, że robiłam te testy. Czuje się okresowo i właśnie przy podcieraniu zobaczylam różowy śluz, więc pewnie @ za rogiem, zrobiłam test zupełnie innej firmy i pozytywny, a ja pewnie wyłapałam biochemiczną 😢😢
Spokojnie. Ja miałam plamienie w dniu okresu. Jeśli ciąża jest dobrze zagnieżdżona to wszystko będzie ok. A kreseczka wyraźniejsza? Może warto pójść na betę z krwi? Może trzeba już brać progesteron?

reklama
Dwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.
Hej... ja pierwsze poronienie miałam. 2 ciaza po ponad pół roku starań, bez komplikacji, wszystko ok. Także będzie dobrze 🙂

Spokojnie. Ja miałam plamienie w dniu okresu. Jeśli ciąża jest dobrze zagnieżdżona to wszystko będzie ok. A kreseczka wyraźniejsza? Może warto pójść na betę z krwi? Może trzeba już brać progesteron?
tak, jest dużo bardziej wyraźna a to też po południu robiony test. Tak właśnie odpisał mi gin, żeby zrobić betę i proga i wziąć już dzisiaj luteinę

Załączniki

• 6c4bc612-e906-4003-b94a-dc6f08e08a44.jpg
    6c4bc612-e906-4003-b94a-dc6f08e08a44.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 103
Jestem na siebie zła i załamana jednocześnie. Żałuję, że robiłam te testy. Czuje się okresowo i właśnie przy podcieraniu zobaczylam różowy śluz, więc pewnie @ za rogiem, zrobiłam test zupełnie innej firmy i pozytywny, a ja pewnie wyłapałam biochemiczną [emoji22][emoji22]
Ilonka ja na drugi dzień po zrobieniu testu miałam to samo, wzięłam dupka i wszystko minęło przez 2 dni. Najważniejsze to działać [emoji846] trzymam kciuki za kropka

Dziewczyny a czy to jest prawda że testy owulacyjne w ciąży wychodzą zawsze pozytywnie? Pytam z ciekawości bo mi się coś pokielbasila owulacja w tym miesiącu

Ilonka ja na drugi dzień po zrobieniu testu miałam to samo, wzięłam dupka i wszystko minęło przez 2 dni. Najważniejsze to działać [emoji846] trzymam kciuki za kropka
dzięki kochana, na razie to jednorazowa sytuacja przy podcieraniu i nic więcej. Muszę czekać, nic więcej już teraz nie zrobię 😞

Dziewczyny a czy to jest prawda że testy owulacyjne w ciąży wychodzą zawsze pozytywnie? Pytam z ciekawości bo mi się coś pokielbasila owulacja w tym miesiącu
Testy owulacyjne wykrywają wysokie stężenie hormonu luteinizujacego w moczu. Hormon ten nie wskazuje ciąży.
Przeczytaj dokładnie ulotkę dołączona do testów owu i będziesz wiedziała więcej.

Testy owulacyjne wykrywają wysokie stężenie hormonu luteinizujacego w moczu. Hormon ten nie wskazuje ciąży.
Przeczytaj dokładnie ulotkę dołączona do testów owu i będziesz wiedziała więcej.
sprawdziłam kiedyś w internecie i jakoś utwkilo mi w pamięci. 😂 Dziękuję Ci za odpowiedź 😉

Jestem na siebie zła i załamana jednocześnie. Żałuję, że robiłam te testy. Czuje się okresowo i właśnie przy podcieraniu zobaczylam różowy śluz, więc pewnie @ za rogiem, zrobiłam test zupełnie innej firmy i pozytywny, a ja pewnie wyłapałam biochemiczną 😢😢
Kochana tak jak pisze smaily spokojnie, plamienia występują w ciąży i nie świadczą zawsze o czymś złym. Ja przeciwniczka bety !😁 Ale idz i zrób betę.kreski na teście faktycznie są mocniejsze więc 👍. Będzie dobrze. Dawaj znać
Też czytałam o tym i z ciekawości przetestowałam w ciąży. Wyszedł negatywny. Więc to bzdura

reklama
Ja sprawdzałam i w ciąży miałam pozytywny
dzięki kochana, na razie to jednorazowa sytuacja przy podcieraniu i nic więcej. Muszę czekać, nic więcej już teraz nie zrobię [emoji20]
No niestety, na początku to tylko czas. Ale jak wzięłaś tą luteinę to powinno pomóc.

Do góry