U mnie było tak, że zaczęła się rozwijać ciąża mnoga (na USG widać było dwa pecherzyki, w jednym był dzidziuś z serduszkiem a w drugim nic). Lekarz mówił, że puste jajo można stwierdzić jak pęcherzyk będzie miał 20mm i więcej, kazał czekać, bo była szansa, że drugi dzidziuś też się rozwinie, niestety w moim przypadku tak się nie stało, pęcherzyk się zatrzymał a dzidziuś z serduszkiem żył jeszcze tydzień od tej wizyty i niestety też się zatrzymał. Czasami faktycznie później pojawia się coś w pęcherzyku. Chyba musisz poczekać, cuda się zdarzają, ja trzymam za ciebie kciuki z całego sercaByłam u niej w 6+6 i 8+4 według ostaniej miesiaczki. I powiedziała że pęcherzyk nie rosnie jest mały i nie ma zarodka. Ze trzeba będzie iść do szpitala. Skierowania nie dała . A mam jeszcze torbiej na jajniku więc mówiła że jak będzie krawienie albo ból to odrazu jechać do szpitala
To zdj ze wczorajszej wizyty zrobiłam telefonem bo zdjęcia nie dostałam dla siebie
Raczej wiem ze nic z tego nie będzie bk pęcherzyk jest za malutki, ale..wole porozmawiać jeszcze z moja ginekolog![]()
![Revolving hearts :revolving_hearts: 💞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49e.png)