Magdusia88
Fanka BB :)
Ja stosowałam, jak dla mnie beznadzieja. Wysuszyło mi śluzówkę i po kilku tygodniach stosowania miałam już okropny dyskomfort podczas chodzenia! Do tego zbierał mi się ten żel w ujściu szyjki i "wychodził" w toalecie za 5-6 dni w postaci ogromnej zbitej kuli! Na początku wystraszyłam się co to może być, ale poczytałam w internecie i inne babeczki też tak miały. Poprosiłam mojego lekarza o zmianę, nie wytrzymałabym z tym ani dnia dłużej.Też o tym pomyślałam i myślę że to przez tą cholerną luteinę. Teraz mam brać 3x1 dupka, 3x1 luteinę po język i jak zapytałam o dopochwową to powiedziała żeby też brać ale ja sobie chyba po prostu odpuszczę. Moja gin jest naprawdę dobra ale ma swoje ale obsesję np. Progesteron właśnie. Czy któraś z Was stosowała żel Crinone? Drogie to ale stosuje się raz na noc i jutro mam odebrać z apteki.
Teraz mam normalny utrogest dopochwowo i jest super. Dopochwowo najlepiej się wchłania. Wkładam palcem, przed i po myje ręce, żeby uniknąć infekcji. Nie używam aplikatora, ponoć można podrażnić śluzówkę.