reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak palcem, i papier czysty poza tym jednym razem ale i tak chcę ją zmienić na podjęzykową albo w ogóle coś innego bo za dużo stresu z tym mam. Gina kazała oznaczyć betę ponownie i powiedziała że może być podrażniona szyjka...

Super że tak ci szybko dała znać bynajmniej spokojniejsza jestes. Bardzo dobrze że
palcem aplikujesz bo mi gin nic nie powiedział a nie wolno w ciąży aplikatorem. Dobrze że czytam zawsze ulotki

reklama
Dziewczyny, co sądzicie, niżej z około południa, wyżej najnowszy.. będzie coś z tego?Zobacz załącznik 1295936
Według twojego testu jak są dwie to pozytyw tak? Jak jedna negatyw ? Bo ja używam takich co zawsze mam dwie tylko ta po lewej musi być ciemniejsza od tej po prawej. Wtedy jest pozytyw
A dlaczego nie mozna w ciazy aplikatorem?
Bo wtedy łatwiej o podrażnienia, uszkodzenia jakiegos naczynka i niepotrzebny stres np. tak jak to było u ciebie. Aplikator wchodzi też głębiej niż palec

Według twojego testu jak są dwie to pozytyw tak? Jak jedna negatyw ? Bo ja używam takich co zawsze mam dwie tylko ta po lewej musi być ciemniejsza od tej po prawej. Wtedy jest pozytyw

Bo wtedy łatwiej o podrażnienia, uszkodzenia jakiegos naczynka i niepotrzebny stres np. tak jak to było u ciebie. Aplikator wchodzi też głębiej niż palec
No właśnie sądząc po rysunku z prawej to tak, 2 kreski pozytyw, jedna negatyw.. Tyle ze ta kreska testowa jest coraz wyraźniejsza, więc nie wiem o co kaman [emoji2368]

No właśnie sądząc po rysunku z prawej to tak, 2 kreski pozytyw, jedna negatyw.. Tyle ze ta kreska testowa jest coraz wyraźniejsza, więc nie wiem o co kaman [emoji2368]
Pierwsze dwie kreski traktuj jako pozytyw, owu pojawi się do max 48h. Przez 2 max 3 dni powinny być pozytywne a potem negatywne.

Dziewczyny a ja dziś powinnam dostać okres, nie dostałam. Ani widu ani słuchu okresu. Do ubikacji idę i modlę się żeby nie było okresu a jak widzę że nie ma to stres czemu nie
przyszedł i strach ogromny co to będzie jak będę w ciąży🤦
Z testem jeszcze poczekam ze 2 moze 3 dni bo przecież nie raz mi się okres spóźniał do 3 dni.
Do soboty w każdym bądź razie muszę zrobić test jak nie przyjdzie okres bo muszę wiedzieć czy na weselu mogę wypić czy nie 🙊🤣

Pierwsze dwie kreski traktuj jako pozytyw, owu pojawi się do max 48h. Przez 2 max 3 dni powinny być pozytywne a potem negatywne.

Dziewczyny a ja dziś powinnam dostać okres, nie dostałam. Ani widu ani słuchu okresu. Do ubikacji idę i modlę się żeby nie było okresu a jak widzę że nie ma to stres czemu nie
Z testem jeszcze poczekam ze 2 moze 3 dni bo przecież nie raz mi się okres spóźniał do 3 dni.
Do soboty w każdym bądź razie muszę zrobić test jak nie przyjdzie okres bo muszę wiedzieć czy na weselu mogę wypić czy nie 🙊🤣
Jak okres nie przyjdzie to się jeszcze dluuugo nie napijesz😅 jak masz się katować myśleniem to zrób test ciążowy. Po wszystkich ostatnich stresach w twoim życiu ten test to tylko mini zastrzyk adrenaliny.

To trzymam kciuki żeby nie przyszedł!!!

Jak okres nie przyjdzie to się jeszcze dluuugo nie napijesz😅 jak masz się katować myśleniem to zrób test ciążowy. Po wszystkich ostatnich stresach w twoim życiu ten test to tylko mini zastrzyk adrenaliny.
No teraz już chyba za późno bo to zawsze najlepiej z pierwszego moczu, ale zrobię jutro rano jak nie przyjdzie.
Ale to jest taki inny stres😀 bynajmniej sobie pojem na weselu jak już się napić nie będę mogła. I potancze 😁

No teraz już chyba za późno bo to zawsze najlepiej z pierwszego moczu, ale zrobię jutro rano jak nie przyjdzie.
Ale to jest taki inny stres[emoji3] bynajmniej sobie pojem na weselu jak już się napić nie będę mogła. I potancze [emoji16]
Możesz zrobić z południowego moczu. U mnie nawet z wieczora było widać mocna kreskę.

reklama
Do góry