reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak palcem, i papier czysty poza tym jednym razem ale i tak chcę ją zmienić na podjęzykową albo w ogóle coś innego bo za dużo stresu z tym mam. Gina kazała oznaczyć betę ponownie i powiedziała że może być podrażniona szyjka...

Super że tak ci szybko dała znać bynajmniej spokojniejsza jestes. Bardzo dobrze że
palcem aplikujesz bo mi gin nic nie powiedział a nie wolno w ciąży aplikatorem. Dobrze że czytam zawsze ulotki

reklama
Dziewczyny, co sądzicie, niżej z około południa, wyżej najnowszy.. będzie coś z tego?Zobacz załącznik 1295936
Według twojego testu jak są dwie to pozytyw tak? Jak jedna negatyw ? Bo ja używam takich co zawsze mam dwie tylko ta po lewej musi być ciemniejsza od tej po prawej. Wtedy jest pozytyw
A dlaczego nie mozna w ciazy aplikatorem?
Bo wtedy łatwiej o podrażnienia, uszkodzenia jakiegos naczynka i niepotrzebny stres np. tak jak to było u ciebie. Aplikator wchodzi też głębiej niż palec

Według twojego testu jak są dwie to pozytyw tak? Jak jedna negatyw ? Bo ja używam takich co zawsze mam dwie tylko ta po lewej musi być ciemniejsza od tej po prawej. Wtedy jest pozytyw

Bo wtedy łatwiej o podrażnienia, uszkodzenia jakiegos naczynka i niepotrzebny stres np. tak jak to było u ciebie. Aplikator wchodzi też głębiej niż palec
No właśnie sądząc po rysunku z prawej to tak, 2 kreski pozytyw, jedna negatyw.. Tyle ze ta kreska testowa jest coraz wyraźniejsza, więc nie wiem o co kaman [emoji2368]

No właśnie sądząc po rysunku z prawej to tak, 2 kreski pozytyw, jedna negatyw.. Tyle ze ta kreska testowa jest coraz wyraźniejsza, więc nie wiem o co kaman [emoji2368]
Pierwsze dwie kreski traktuj jako pozytyw, owu pojawi się do max 48h. Przez 2 max 3 dni powinny być pozytywne a potem negatywne.

Dziewczyny a ja dziś powinnam dostać okres, nie dostałam. Ani widu ani słuchu okresu. Do ubikacji idę i modlę się żeby nie było okresu a jak widzę że nie ma to stres czemu nie
przyszedł i strach ogromny co to będzie jak będę w ciąży🤦
Z testem jeszcze poczekam ze 2 moze 3 dni bo przecież nie raz mi się okres spóźniał do 3 dni.
Do soboty w każdym bądź razie muszę zrobić test jak nie przyjdzie okres bo muszę wiedzieć czy na weselu mogę wypić czy nie 🙊🤣

Pierwsze dwie kreski traktuj jako pozytyw, owu pojawi się do max 48h. Przez 2 max 3 dni powinny być pozytywne a potem negatywne.

Dziewczyny a ja dziś powinnam dostać okres, nie dostałam. Ani widu ani słuchu okresu. Do ubikacji idę i modlę się żeby nie było okresu a jak widzę że nie ma to stres czemu nie
Z testem jeszcze poczekam ze 2 moze 3 dni bo przecież nie raz mi się okres spóźniał do 3 dni.
Do soboty w każdym bądź razie muszę zrobić test jak nie przyjdzie okres bo muszę wiedzieć czy na weselu mogę wypić czy nie 🙊🤣
Jak okres nie przyjdzie to się jeszcze dluuugo nie napijesz😅 jak masz się katować myśleniem to zrób test ciążowy. Po wszystkich ostatnich stresach w twoim życiu ten test to tylko mini zastrzyk adrenaliny.

To trzymam kciuki żeby nie przyszedł!!!

Jak okres nie przyjdzie to się jeszcze dluuugo nie napijesz😅 jak masz się katować myśleniem to zrób test ciążowy. Po wszystkich ostatnich stresach w twoim życiu ten test to tylko mini zastrzyk adrenaliny.
No teraz już chyba za późno bo to zawsze najlepiej z pierwszego moczu, ale zrobię jutro rano jak nie przyjdzie.
Ale to jest taki inny stres😀 bynajmniej sobie pojem na weselu jak już się napić nie będę mogła. I potancze 😁

No teraz już chyba za późno bo to zawsze najlepiej z pierwszego moczu, ale zrobię jutro rano jak nie przyjdzie.
Ale to jest taki inny stres[emoji3] bynajmniej sobie pojem na weselu jak już się napić nie będę mogła. I potancze [emoji16]
Możesz zrobić z południowego moczu. U mnie nawet z wieczora było widać mocna kreskę.

reklama
Do góry