reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej ponownie. Dzisiaj ciąża potwierdzona. Widoczny pęcherzyk w macicy :D <3 5 tydzień! Troche mnie zmartwiło, że kazał odstawić acard i zostać tylko przy Clexane 0.4... Martwie się, że to może być za mało.
Gratulacje ♥️♥️♥️ oby teraz bylo już nudno aż do szczęśliwego rozwiązania 🥀

@Lunka85 @Cdn21 u mnie tak samo porazkowo z okresem. Od 23.06 do 26.06 miałam lekko różowy śluz, 27.06 chlupnęło i do 02.07 mnie trzymało, 03.07 dzień przerwy, od 04.07 śluz z czerwonym zabarwieniem... 🤦 Zaraz będzie 14 dni tej historii. To teoretycznie powinnam mieć zaraz owu, ale przy takich historiach nawet nie zaryzykuję starań. Jestem wściekła, jest mi smutno.
Może @marsi89 pamiętasz jeszcze moje przeboje z bólem brzucha, jak martwiłam się o wyrostek. Nadal boli! Jak mnie chwyci ucisk w okolicy pępka, to aż oddychać nie mogę. W sobotę mam gastrologa i USG.
Ciężko mi się pogodzić z tym wszystkim, bo szczerze mówiąc do covidu byłam okazem zdrowia. Czasem jakieś infekcje pęcherza, ale poza tym wzorowo. Teraz się sypię :/

U mnie oficjalnie beta potwierdzona dzisiaj - 121 więc chyba całkiem nieźle jak na 13dp owulacji, zobaczę jak będzie teraz przyrastać 😉
Progesteron 23, więc też narzekać nie mogę
Jedynie homocysteina 8 i tutaj mam do was pytanie, zbijać ją? Czy da się z taką wartością żyć w ciąży?

Ostatnia edycja:
Heja! Gratuluję dzisiejszych ciąż mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 😁😁😁 . No cóż ja jutro wizyta 13:30 10 dc plamienie mniejsze ale jest . Co lekarz powie jutro sie dowiem . Dziwne to wszystko. Może jeszcze się oczyszczam cholera wie. Jajniki czuje coś tam się dzieje.. wczoraj dziwny bol macicy moj organizm dalej szaleje 🙈🙈

No wlasnie bo u mnie to jakaś cienizna. Noe pozostaje mi nic innego jak czekać. W nastepnym cyklu pojde 10dc i niech sprawdza na usg co i jak. Bedzie cienizna to niech mi zaordynuje co nie co na tą przypadłość 🤪
Ma endometrium dobrze działają migdały i czerwone wino ;)

U mnie oficjalnie beta potwierdzona dzisiaj - 121 więc chyba całkiem nieźle jak na 13dp owulacji, zobaczę jak będzie teraz przyrastać 😉
Progesteron 23, więc też narzekać nie mogę
Jedynie homocysteina 8 i tutaj mam do was pytanie, zbijać ją? Czy da się z taką wartością żyć w ciąży?
Tez taka miałam w 1 ciąży ;) córka ma ponad 2 lata :)

Gratulacje ♥️♥️♥️ oby teraz bylo już nudno aż do szczęśliwego rozwiązania 🥀

@Lunka85 @Cdn21 u mnie tak samo porazkowo z okresem. Od 23.06 do 26.06 miałam lekko różowy śluz, 27.06 chlupnęło i do 02.07 mnie trzymało, 03.07 dzień przerwy, od 04.07 śluz z czerwonym zabarwieniem... 🤦 Zaraz będzie 14 dni tej historii. To teoretycznie powinnam mieć zaraz owu, ale przy takich historiach nawet nie zaryzykuję starań. Jestem wściekła, jest mi smutno.
Może @marsi89 pamiętasz jeszcze moje przeboje z bólem brzucha, jak martwiłam się o wyrostek. Nadal boli! Jak mnie chwyci ucisk w okolicy pępka, to aż oddychać nie mogę. W sobotę mam gastrologa i USG.
Ciężko mi się pogodzić z tym wszystkim, bo szczerze mówiąc do covidu byłam okazem zdrowia. Czasem jakieś infekcje pęcherza, ale poza tym wzorowo. Teraz się sypię :/
Pewnie że pamiętam. Kurde dalej boli? Masakra. Ale moze gastrolog coś zaradzi.
Mojej koleżance po covidzie (mimo że go lekko przeszła ) zaczęło nawalać serce. Inna ma bardzo bolesne okresy, zaczęły jej się taki po covidzie. Niby nie powinno mieć związku w jednak coś w tym jest.

reklama
Do góry