reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
[emoji4] Butelkę to zawsze zalapie także spokojnie [emoji2960]

Mi jakoś koło 10 tyg. Zmienił na luteinę dopochwowa i kazał brać cały czas, ale jak trafiłam do szpitala to lekarze w szoku po pierwsze czemu biorę luteinę skoro nic się nie dzieje i nie działo a dwa że już dawno powinnam jak odstawić bo po 14 tyg. Łożysko przejmuje te funkcje.
Słyszałam że niektóre dziewczyny biorą aż do 36 tyg. Niby że zapobiega przedwczesnemu porodowi . Jeśli się myle to proszę mnie poprawić
Nie zawsze złapie butelkę.. [emoji85]
U nas córka od początku załapała butelkę i przez pierwsze trzy miesiące jak potrzebowałam wyjść to jadla moje mleko z butelki a potem nagle z dnia na dzień odrzuciła. Próbowaliśmy różnych butelek, smoczków itp. nic nie pomogło. Aktualnie tylko cyc
U nas podobnie. Jak była mniejsza to piła z butli jak byla taka potrzeba. Teraz Próbuję czasami dawać butelkę.. Czasem zlapie czasem nie.. [emoji2368]

Boli mnie w tym boku, ale teraz bardziej całe podbrzusze jak na okres. Stan podgorączkowy się utrzymuje:( jestem skołowana tym wszystkim.
No dziwne to bardzo. Może być że na okres ale skąd ten stan podgorączkowy w taki razie. Crp masz ok więc stanu zapalnego nie ma. Musi cię gin zobaczyć...normalny gin a nie idiota

A okres może przyjść, jeśli jeszcze beta nie spadła po poprzedniej ciąży?
Nie mam pojęcia. Najlepiej skonsultować to z ginem albo innym lekarzem.
Kurde może to też te zmiany pogody powodują że człowiek czuje się tak a nie inaczej. Mnie przez kilka dni tak nogi bolały od kolan w dół że myślałam że zwariuje, popadał deszcz i jak ręką odjął. Mimo że okres przyszedł temperatura mi nie spadła, wciąż utrzymuje się na poziomie 37,3. Organizm wariuje 🤷

reklama
A okres może przyjść, jeśli jeszcze beta nie spadła po poprzedniej ciąży?
Ja dostałam okres 21 dni od zabiegu łyżeczkowania, a 24od poronienia. Tydzień po okresie beta wynosiła ponad 8 a po kolejnym tyg coś koło 5-6 dalej nie badałam. Więc u mnie beta nie wynosiła zero, a okres miałam dość szybko. Kolejny cykl był prawidłowy z owulacją potwierdzoną przez ginekologa.

Do góry