Porannelatte
Fanka BB :)
No i tak, już pojawił się różowy śluz brać się za duphaston? Mam resztkę po ostatnim razie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wynikDziewczyny mam wyniki 2 bety. 3 dni odstępu.
19.06 wynik 85
22.06 wynik 235 (dziś miałam mieć @)
Myślicie, że jest ok? Ja aż boję się cieszyć.
[emoji1696]Zobacz załącznik 1286166
Masz swojego lekarza takiego go nozesz zadzwonić... Kurcze ja bym brałaNo i tak, już pojawił się różowy śluz brać się za duphaston? Mam resztkę po ostatnim razie
Bierz. Nie zaszkodzi a może pomóc. A najlepiej to zadzwoń do lekarza jak masz możliwośćNo i tak, już pojawił się różowy śluz brać się za duphaston? Mam resztkę po ostatnim razie
Wezmę, a zaraz spróbuję zadzwonić do lekarza. Chyba powinnam spędzić trymestr leżąc... Serio, rano się dopiero zastanawiałam, czy to ciąża czy nie, a teraz widzę różowe ślady... Cholerka!!!Bierz. Nie zaszkodzi a może pomóc. A najlepiej to zadzwoń do lekarza jak masz możliwość
Myślałam, że będzie więcej po trzech dniach. Choć w sumie przy pustym jaju były większe przyrosty, a nic z tego nie wyszło.Super wynik [emoji123][emoji110][emoji110]
Wrzesień dobry miesiąc. Mam 2ke czerwcowych. Teraz też czekam do wrzenia ze staraniami. Nie mam się. Tyle czekasz to te 2-3miesiace wytrzymasz. Ogarnijcie urlop, odpocznijcie od problemow. Będzie dobrze.Dziewczyny ja chyba odpuszczę...wszystko...dziś zadzwoniłam do mojej gin żeby zapytać czy mam zrobić hormony na ten monitoring w czw bo to 12dc i przy okazji jej wspomniałam że w śr mam drugą dawkę moderny. A ona do mnie że 'ZA KRÓTKA PRZERWA OD SZCZEPIONKI DO TRANSFERU BO MUSI BYĆ 14 DNI!!! A u mnie będzie ok 11!!! No k...to nie mogła mi WCZEŚNIEJ powiedzieć??!! Przecież z nią to omawiałam, za jej namową się zaszczepiłam. Transfer już 2 razy odwlekany i co??!! Teraz 3 raz?? A potem ona ma wakacje więc w sumie wypada że dopiero we wrześniu byśmy mogły zrobić!!! Ręce mi opadły, już mi się wszystkiego odechciewa...jeszcze ten remont, problemy z mężem...nie wiem może wszechświat daje mi znać że nie jest mi to pisane...Nie chce mi się wierzyć że po tym co przeszłam los mi tak bardzo nogę podstawia
Moim zdaniem przyrosty idealneMyślałam, że będzie więcej po trzech dniach. Choć w sumie przy pustym jaju były większe przyrosty, a nic z tego nie wyszło.
27tc to już dość wysoko. Powinno być już "z górki". Trzeba być dobrej myśli- tak sobie też powtarzam. ZdrówkaZnam przyczynę strat. Niestety na geny nie ma lekarstwa. Muszę się nastawić, że poronień będzie więcej niż u innych. I nic na to nie mogę poradzić
Obecnie jestem w ciąży, 27 tydzień.
Oby z drugą ciąża poszło sprawniej...[emoji19]