reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny ja chyba odpuszczę...wszystko...dziś zadzwoniłam do mojej gin żeby zapytać czy mam zrobić hormony na ten monitoring w czw bo to 12dc i przy okazji jej wspomniałam że w śr mam drugą dawkę moderny. A ona do mnie że 'ZA KRÓTKA PRZERWA OD SZCZEPIONKI DO TRANSFERU BO MUSI BYĆ 14 DNI!!! A u mnie będzie ok 11!!! No k...to nie mogła mi WCZEŚNIEJ powiedzieć??!! Przecież z nią to omawiałam, za jej namową się zaszczepiłam. Transfer już 2 razy odwlekany i co??!! Teraz 3 raz?? A potem ona ma wakacje więc w sumie wypada że dopiero we wrześniu byśmy mogły zrobić!!! Ręce mi opadły, już mi się wszystkiego odechciewa...jeszcze ten remont, problemy z mężem...nie wiem może wszechświat daje mi znać że nie jest mi to pisane...Nie chce mi się wierzyć że po tym co przeszłam los mi tak bardzo nogę podstawia :(
Wrzesień dobry miesiąc. Mam 2ke czerwcowych. Teraz też czekam do wrzenia ze staraniami. Nie mam się. Tyle czekasz to te 2-3miesiace wytrzymasz. Ogarnijcie urlop, odpocznijcie od problemow. Będzie dobrze.

Znam przyczynę strat. Niestety na geny nie ma lekarstwa. Muszę się nastawić, że poronień będzie więcej niż u innych. I nic na to nie mogę poradzić

Obecnie jestem w ciąży, 27 tydzień.

Oby z drugą ciąża poszło sprawniej...[emoji19]
😊 27tc to już dość wysoko. Powinno być już "z górki". Trzeba być dobrej myśli- tak sobie też powtarzam. Zdrówka 💛

reklama
Do góry