Mimimka89
Fanka BB :)
DziękujęGratulacje!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęGratulacje!!!!
DziękujęAlec cudne krechy[emoji7][emoji7][emoji7]
Niech to będzie piękne i spokojne 9 miesięcy [emoji3590]
gratulacje trzymam kciuki, zeby było szczęśliwieCześć dziewczyny!
Wczoraj powtórzyłam test, nie mam żadnych wątpliwości widać wszytko czarno na białym.
Mam nadzieję, że tym razem będzie szczęśliwie
Dziękujęgratulacje trzymam kciuki, zeby było szczęśliwie
Cudownie!!!! Gratuluję <3 <3 <3Cześć dziewczyny!
Wczoraj powtórzyłam test, nie mam żadnych wątpliwości widać wszytko czarno na białym.
Mam nadzieję, że tym razem będzie szczęśliwie
DziękujęCudownie!!!! Gratuluję <3 <3 <3
Niestety na razie leczenie nie przynosi efektów, mają zastosować kolejne antybiotyki, osłuchowo płuca są w coraz gorszym stanie. Ciągle liczę na to, że ten remdesivir zaskoczy. Zwiększyli mi tlen. Zarodek sobie żyje mam usg co 2 dzień przez powłoki brzuszne, bo przenośne usg z sondą transvaginalną im się coś zacięło. W 8tyg ciężko przez brzuch badać ale widać, że serce cały czas bije Polubiłam tego malucha, mam nadzieję, że przetrwa to wszystko.@Magda_krk jak się miewa cię?
Dacie radę!!!!! Tyle osób za was trzyma kciuki, musi być dobrzeNiestety na razie leczenie nie przynosi efektów, mają zastosować kolejne antybiotyki, osłuchowo płuca są w coraz gorszym stanie. Ciągle liczę na to, że ten remdesivir zaskoczy. Zwiększyli mi tlen. Zarodek sobie żyje mam usg co 2 dzień przez powłoki brzuszne, bo przenośne usg z sondą transvaginalną im się coś zacięło. W 8tyg ciężko przez brzuch badać ale widać, że serce cały czas bije Polubiłam tego malucha, mam nadzieję, że przetrwa to wszystko.