Wiem, wiem ale tak średnio pomaga, no ale jest lepiej niż wczoraj, piję wodę, staram się ruszać., biorę acard...Nogi do góry
reklama
aspekt
Fanka BB :)
Ile po pierwszym szczepieniu masz druga dawkę?Zapisz się na pfizera lub modernę, to są szczepionki MRNA i one są bezpieczniejsze; ryzyko zakrzepów jest mniejsze
Mnie zaproponowali Modernę czyli też ok , na Pfizera musiałabym dłużej czekać, mogłoby juz byc po transferze.A czemu masz nie mieć opcji wyboru? Przy zapisach wybierasz rodzaj szczepionki. Ja od razu zapisałam się na Pfizera i tym mnie zaszczepili.
Słoneczko świeci
Miałam 6 maja, druga dawka 10 czerwcaIle po pierwszym szczepieniu masz druga dawkę?
Słoneczko świeci
Moderna jest OK, to jest ten sam typ, różnią się szczegółami np. Różnica temperatur przechowywaniaMnie zaproponowali Modernę czyli też ok , na Pfizera musiałabym dłużej czekać, mogłoby juz byc po transferze.
K
Katijah
Gość
Mi nie puchną ale może raz na 2 tyg bolą całe nogi tak jakby ważyły tonęDziewczyny, które mają trombofilię...czy puchną Wam łydki? Bo mnie generalnie czasami przed @ i jak jest gorąco ale nagle zaczęły mi puchnąć wczoraj wieczorem...w sumie nie wiadomo skąd. Trochę się wczoraj nachodziłam po marketach budowlanych ale bez przesady...dziś jest trochę lepiej ale nadal czuję mrowienie i gorąco...zaczynam się martwić bo za chwilę szczepienie i na początku czerwca transfer...spróbuję diosminy bo na razie tylko to mi przychodzi do głowy...
Szczęśliwakobieta
Hej dziewczyny doradzacie mi co zrobić. Biorę duphaston od owulacji bez żadnej przerwy najpierw 3x dziennie od 3 tyg 2 razy dziennie zaczynam 15/16tydzień lekarz każe mi odstawić. Czytałam na forach ze dziewczyny brały do 20 nawet.. u mnie lekarz mówi ze nie to starczy proszę mi zaufać i branie tego tak długo tez nie jest niby dobre. Ja się tak boje odstawić tym bardziej ze brałam go z powodu niskiego bardzo progesteronu. Powiedzcie mi do którego tyg braliście dupka? I co uważacie mam brać na własna rękę czy odstawić
Szczęśliwakobieta
DziękujeJeśli pozwolił to możecie delikatną próbę zrobić.
Gratuluję synka!!!
Ok 14tc łożysko jest już w pełni ukształtowane i samo wytwarza progesteron. Teraz powinno być go już wystarczająco. Mnie też wtedy kazali odstawić. Bałam się jak nie wiem, ale było ok. Dla spokojnie i głowy możesz zmniejszać dawkę aż zejdziesz zupelnieHej dziewczyny doradzacie mi co zrobić. Biorę duphaston od owulacji bez żadnej przerwy najpierw 3x dziennie od 3 tyg 2 razy dziennie zaczynam 15/16tydzień lekarz każe mi odstawić. Czytałam na forach ze dziewczyny brały do 20 nawet.. u mnie lekarz mówi ze nie to starczy proszę mi zaufać i branie tego tak długo tez nie jest niby dobre. Ja się tak boje odstawić tym bardziej ze brałam go z powodu niskiego bardzo progesteronu. Powiedzcie mi do którego tyg braliście dupka? I co uważacie mam brać na własna rękę czy odstawić
reklama
Szczęśliwakobieta
Tez w tym tyg gdzieś odstawiłas?? Może kupię jeszcze opakowanie i będę brała przez tydzień po jednej pół rano i pół wieczorem.. hmOk 14tc łożysko jest już w pełni ukształtowane i samo wytwarza progesteron. Teraz powinno być go już wystarczająco. Mnie też wtedy kazali odstawić. Bałam się jak nie wiem, ale było ok. Dla spokojnie i głowy możesz zmniejszać dawkę aż zejdziesz zupelnie