reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A polecacie jakiś magnez w ciąży ale bez B6 ? Biorę już w 2 innych suplach i nie chce więcej.
W aptece dala mi ten, podobno sam magnez bez żadnych innych witamin. IMG_20210422_093446.jpg

reklama
Dziewczyny, dzisiejszy test , 29DC, właśnie zaczynam kolejna walkę o moje maleństwo. Dostałam już receptę na heparynę. Dr mi napisała że zastrzyki najlepiej wieczorem ale co z acardem ?
Betę może zrobię jutro ale nie wiem czy dam radę sprawdzać przyrost ponieważ jest to dla mnie traumatyczne przeżycie.
Trzymajcie kciuki bo zrobiłam już chyba wszystko, nie wiem co będzie jak znowu spotka mnie to samo. Zobacz załącznik 1262826Zobacz załącznik 1262826
Super wieści, gratulacje 😍 kciuki zaciśnięte, musi być dobrze nie ma innej opcji ✊🏼✊🏼

Dziewczyny, dzisiejszy test , 29DC, właśnie zaczynam kolejna walkę o moje maleństwo. Dostałam już receptę na heparynę. Dr mi napisała że zastrzyki najlepiej wieczorem ale co z acardem ?
Betę może zrobię jutro ale nie wiem czy dam radę sprawdzać przyrost ponieważ jest to dla mnie traumatyczne przeżycie.
Trzymajcie kciuki bo zrobiłam już chyba wszystko, nie wiem co będzie jak znowu spotka mnie to samo. Zobacz załącznik 1262826Zobacz załącznik 1262826
Gratulacje! :) trzymam kciuki [emoji110][emoji4]
Mi immunolog zapisała w zaleceniach heparyne rano że względu na fakt, że mam zbadać anty-xa kontrolnie, a to trzeba zrobić 3-4 godziny po zastrzyku.

Trzymajcie kciuki bo zrobiłam już chyba wszystko, nie wiem co będzie jak znowu spotka mnie to samo.
Trzymam mocno kciuki ❤️❤️

Gratulacje 😊
Jeśli beta cię stresuje to jej nie rób, poczekaj do wizyty... I tak nie masz na to wpływu a stres ci teraz niepotrzebny

reklama
Do góry