KatJak
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści, gratulacje kciuki zaciśnięte, musi być dobrze nie ma innej opcjiDziewczyny, dzisiejszy test , 29DC, właśnie zaczynam kolejna walkę o moje maleństwo. Dostałam już receptę na heparynę. Dr mi napisała że zastrzyki najlepiej wieczorem ale co z acardem ?
Betę może zrobię jutro ale nie wiem czy dam radę sprawdzać przyrost ponieważ jest to dla mnie traumatyczne przeżycie.
Trzymajcie kciuki bo zrobiłam już chyba wszystko, nie wiem co będzie jak znowu spotka mnie to samo. Zobacz załącznik 1262826Zobacz załącznik 1262826
W aptece dala mi ten, podobno sam magnez bez żadnych innych witamin. Zobacz załącznik 1262854
A polecacie jakiś magnez w ciąży ale bez B6 ? Biorę już w 2 innych suplach i nie chce więcej.
Gratulacje! trzymam kciuki [emoji110][emoji4]Dziewczyny, dzisiejszy test , 29DC, właśnie zaczynam kolejna walkę o moje maleństwo. Dostałam już receptę na heparynę. Dr mi napisała że zastrzyki najlepiej wieczorem ale co z acardem ?
Betę może zrobię jutro ale nie wiem czy dam radę sprawdzać przyrost ponieważ jest to dla mnie traumatyczne przeżycie.
Trzymajcie kciuki bo zrobiłam już chyba wszystko, nie wiem co będzie jak znowu spotka mnie to samo. Zobacz załącznik 1262826Zobacz załącznik 1262826
Patrz, nie czytałam nigdy ulotki, i biorę zawsze rano razem już druga ciazeDokładnie [emoji4]
kwas acetylosalicylowy – magnez powoduje wzrost wydalania leku i zmniejszenie jego działania;
Mówił mi o tym ginekolog i było info na ulotce magnezu. Minimum 4 godziny odstępu.
Trzymam mocno kciukiDziewczyny, dzisiejszy test , 29DC, właśnie zaczynam kolejna walkę o moje maleństwo. Dostałam już receptę na heparynę. Dr mi napisała że zastrzyki najlepiej wieczorem ale co z acardem ?
Trzymajcie kciuki bo zrobiłam już chyba wszystko, nie wiem co będzie jak znowu spotka mnie to samo.
GratulacjeDziewczyny, dzisiejszy test , 29DC, właśnie zaczynam kolejna walkę o moje maleństwo. Dostałam już receptę na heparynę. Dr mi napisała że zastrzyki najlepiej wieczorem ale co z acardem ?
Ja chyba tez sobie betę odpuszczę po transferze bo po ok 20 takich badaniach człowiek ma naprawdę mało pozytywne skojarzenia.Gratulacje
Jeśli beta cię stresuje to jej nie rób, poczekaj do wizyty... I tak nie masz na to wpływu a stres ci teraz niepotrzebny