reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wyraźna jest ta kreska, gratulacje, trzymam kciuki! Ja zawsze robiłam betę, bo wydawało mi się, że to będzie dowód, że w ciąży byłam, ale w sumie nigdy nikt ode mnie wyników nie chciał, sama podawałam liczbę ciąż. Także jak masz się stresować, to może się wstrzymaj jeszcze z tą betą i odczekaj do wizyty.
Każdy przyrost bety był u mnie fatalny a potem spadał. Także każde odczytanie wyników doprowadzało mnie do płaczu.
Jednak mam z tyłu głowy też ciążę pozamaciczna i wiem że wykryłem ja tylko dlatego że badałam przyrosty

reklama
Gratulacje [emoji3060][emoji3060][emoji3060] Trzymam mocno kciuki [emoji173]

Ja biorę odwrotnie - heparynę rano a acard wieczorem. Podobno ważne żeby rozdzielić co mniej więcej 12 H. A co rano co wieczorem zdaniem moich lekarzy bez znaczenia. Acardu nie łączymy z magnezem i tyle.

Ściskam mocno. Dbaj o siebie i myśl pozytywnie. Też się bałam bardzo. Ale się udaje i póki co wszystko jest dobrze [emoji173]
Dziewczyny, dzisiejszy test , 29DC, właśnie zaczynam kolejna walkę o moje maleństwo. Dostałam już receptę na heparynę. Dr mi napisała że zastrzyki najlepiej wieczorem ale co z acardem ?
Betę może zrobię jutro ale nie wiem czy dam radę sprawdzać przyrost ponieważ jest to dla mnie traumatyczne przeżycie.
Trzymajcie kciuki bo zrobiłam już chyba wszystko, nie wiem co będzie jak znowu spotka mnie to samo. Zobacz załącznik 1262826Zobacz załącznik 1262826

Ja biorę odwrotnie - heparynę rano a acard wieczorem. Podobno ważne żeby rozdzielić co mniej więcej 12 H. A co rano co wieczorem zdaniem moich lekarzy bez znaczenia. Acardu nie łączymy z magnezem i tyle.

Ściskam mocno. Dbaj o siebie i myśl pozytywnie. Też się bałam bardzo. Ale się udaje i póki co wszystko jest dobrze [emoji173]
❤️❤️
A właśnie gadałam z tą moja i mówiła że acard koniecznie wieczorem a heparyna np. w odstępie 3 h... Kurde też mi się wydawało że nie można łączyć

A czemu acardu nie łączymy z magnezem? Obniża jego wchłanianie czy jak?

[emoji3590][emoji3590]
A właśnie gadałam z tą moja i mówiła że acard koniecznie wieczorem a heparyna np. w odstępie 3 h... Kurde też mi się wydawało że nie można łączyć
Nie ma znaczenia czy jaki jest odstęp między acardem a heparyna, bo te leki zupełnie inaczej działają. Tak tłumaczył mi Sydor. To mądry lekarz

reklama
Do góry