@Takaja123 Hej kochana co tam słychać u ciebie ? Mnie tutaj dawno nie było ale tak to jest jak ma się wymagające dziecko w domu
reklama
Dziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaż na tyle usg co miałam robione to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer
K
Katijah
Gość
Super wieści, trzymam kciukiDziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaż na tyle usg co miałam robione to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer
Smaily
Fanka BB :)
Oby tak się pięknie zgrało wszystko. Trzymam kciuki. Bardzo rzadko teraz zaglądam na forum. Odkryłam że życie bez forum, google, i tv potrafi być dużo spokojniejsze. Ciąże mam potwierdzona u gin w zeszłym tyg. Biło serce i niby na ten moment wszystko ok, ale gdy tylko myślę o tym to żołądek podchodzi mi do gardła. Jestem też teraz bardzo zmęczona. Mam nadzieję że to przejdzie.Dziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaż na tyle usg co miałam robione to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer
Gratulacje dla wszystkich którym się udało zajść i spokojnych ciąż, a pozostałym bezproblemowych i owocnych starań
K
Katijah
Gość
Ty też trzymaj się spokojnie do końcaOby tak się pięknie zgrało wszystko. Trzymam kciuki. Bardzo rzadko teraz zaglądam na forum. Odkryłam że życie bez forum, google, i tv potrafi być dużo spokojniejsze. Ciąże mam potwierdzona u gin w zeszłym tyg. Biło serce i niby na ten moment wszystko ok, ale gdy tylko myślę o tym to żołądek podchodzi mi do gardła. Jestem też teraz bardzo zmęczona. Mam nadzieję że to przejdzie.
Gratulacje dla wszystkich którym się udało zajść i spokojnych ciąż, a pozostałym bezproblemowych i owocnych starań
Słoneczko świeci
Pierwszy raz to widzęDziewczyny czy orientuje się się na temat cytokin ? Mam wyniki i oczywiście się niepokoje a wizyta za 2 tygodnie u immunologa.Zobacz załącznik 1262229
KatJak
Ja teżPierwszy raz to widzę
reklama
Natasza27
Hej dziewczyny [emoji4]
Mam dwa pytania:
1) zbadalam kontrolnie mocz i wszystko jest ok -tylko bakterie ziarniaki pojedyncze. Miała któraś z Was takie? Nie odczuwam objawów że strony pęcherza.
2) progesteron badany w 23 dniu cyklu wyniósł 7,97 ng/ml. - czy owulacja była?
(Faza lutealna 1,83-23)
Mam dwa pytania:
1) zbadalam kontrolnie mocz i wszystko jest ok -tylko bakterie ziarniaki pojedyncze. Miała któraś z Was takie? Nie odczuwam objawów że strony pęcherza.
2) progesteron badany w 23 dniu cyklu wyniósł 7,97 ng/ml. - czy owulacja była?
(Faza lutealna 1,83-23)
Ostatnia edycja: