reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaż na tyle usg co miałam robione to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer :)

Dziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaż na tyle usg co miałam robione to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer :)
Super wieści, trzymam kciuki 👍🙏

Oby tak się pięknie zgrało wszystko. Trzymam kciuki. Bardzo rzadko teraz zaglądam na forum. Odkryłam że życie bez forum, google, i tv potrafi być dużo spokojniejsze. Ciąże mam potwierdzona u gin w zeszłym tyg. Biło serce i niby na ten moment wszystko ok, ale gdy tylko myślę o tym to żołądek podchodzi mi do gardła. Jestem też teraz bardzo zmęczona. Mam nadzieję że to przejdzie.
Gratulacje dla wszystkich którym się udało zajść i spokojnych ciąż, a pozostałym bezproblemowych i owocnych starań 😉

Oby tak się pięknie zgrało wszystko. Trzymam kciuki. Bardzo rzadko teraz zaglądam na forum. Odkryłam że życie bez forum, google, i tv potrafi być dużo spokojniejsze. Ciąże mam potwierdzona u gin w zeszłym tyg. Biło serce i niby na ten moment wszystko ok, ale gdy tylko myślę o tym to żołądek podchodzi mi do gardła. Jestem też teraz bardzo zmęczona. Mam nadzieję że to przejdzie.
Gratulacje dla wszystkich którym się udało zajść i spokojnych ciąż, a pozostałym bezproblemowych i owocnych starań 😉
Ty też trzymaj się spokojnie do końca 😘

Dziewczyny czy orientuje się się na temat cytokin ? Mam wyniki i oczywiście się niepokoje a wizyta za 2 tygodnie u immunologa.
IMG_20210420_155229.jpg

reklama
Hej dziewczyny [emoji4]
Mam dwa pytania:
1) zbadalam kontrolnie mocz i wszystko jest ok -tylko bakterie ziarniaki pojedyncze. Miała któraś z Was takie? Nie odczuwam objawów że strony pęcherza.
2) progesteron badany w 23 dniu cyklu wyniósł 7,97 ng/ml. - czy owulacja była?
(Faza lutealna 1,83-23)

Ostatnia edycja:
Do góry