reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaż na tyle usg co miałam robione to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer :)

Dziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaż na tyle usg co miałam robione to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer :)
Super wieści, trzymam kciuki 👍🙏

Oby tak się pięknie zgrało wszystko. Trzymam kciuki. Bardzo rzadko teraz zaglądam na forum. Odkryłam że życie bez forum, google, i tv potrafi być dużo spokojniejsze. Ciąże mam potwierdzona u gin w zeszłym tyg. Biło serce i niby na ten moment wszystko ok, ale gdy tylko myślę o tym to żołądek podchodzi mi do gardła. Jestem też teraz bardzo zmęczona. Mam nadzieję że to przejdzie.
Gratulacje dla wszystkich którym się udało zajść i spokojnych ciąż, a pozostałym bezproblemowych i owocnych starań 😉

Oby tak się pięknie zgrało wszystko. Trzymam kciuki. Bardzo rzadko teraz zaglądam na forum. Odkryłam że życie bez forum, google, i tv potrafi być dużo spokojniejsze. Ciąże mam potwierdzona u gin w zeszłym tyg. Biło serce i niby na ten moment wszystko ok, ale gdy tylko myślę o tym to żołądek podchodzi mi do gardła. Jestem też teraz bardzo zmęczona. Mam nadzieję że to przejdzie.
Gratulacje dla wszystkich którym się udało zajść i spokojnych ciąż, a pozostałym bezproblemowych i owocnych starań 😉
Ty też trzymaj się spokojnie do końca 😘

Dziewczyny czy orientuje się się na temat cytokin ? Mam wyniki i oczywiście się niepokoje a wizyta za 2 tygodnie u immunologa.
IMG_20210420_155229.jpg

reklama
Hej dziewczyny [emoji4]
Mam dwa pytania:
1) zbadalam kontrolnie mocz i wszystko jest ok -tylko bakterie ziarniaki pojedyncze. Miała któraś z Was takie? Nie odczuwam objawów że strony pęcherza.
2) progesteron badany w 23 dniu cyklu wyniósł 7,97 ng/ml. - czy owulacja była?
(Faza lutealna 1,83-23)

Ostatnia edycja:
Do góry