reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

7 czerwca
Ha ! Wiekszosc kojarzyłam. [emoji4]od czasu do czasu wejdę i cos zapamiętam. Ale czas leci jak zwariowany! Dziewczyny. Zdrowka ! Oby wszystko szło gladko ! Na kiedy macie terminy? [emoji4]
Przepraszam że to powiem ale nie będziesz [emoji85] też tak myślałam
Ja dopiero jestem na początku, w piątek zaczynam 7 tydzień. Na razie jakoś nie wierzę w to wszystko, pewnie będę spokojniejsza po 1 trymestrze. [emoji3526]

reklama
Ja też dopiero się dowiedziałam o ciąży. Wiem tylko że beta szybko rośnie. Lekarz za 2 tygodnie więc wtedy dopiero sprawdzimy co i jak [emoji854] Zaczynam 6 tydzień więc termin na październik. Mam nadzieję że z obstawą leków które dostałam będzie happy end.

Ja też naiwnie mam nadzieję że jak przekroczę próg etapu w którym poprzednia ciąża przestała się rozwijać to będę spokojniejsza. Ale... też mam świadomość że pewnie niekoniecznie [emoji1787] Jak żyć? [emoji12]
Ha ! Wiekszosc kojarzyłam. [emoji4]od czasu do czasu wejdę i cos zapamiętam. Ale czas leci jak zwariowany! Dziewczyny. Zdrowka ! Oby wszystko szło gladko ! Na kiedy macie terminy? [emoji4]

7 czerwcaPrzepraszam że to powiem ale nie będziesz
emoji85.png
też tak myślałam
Może wtedy bardziej uwierzę, o! 😊
Ja też dopiero się dowiedziałam o ciąży. Wiem tylko że beta szybko rośnie. Lekarz za 2 tygodnie więc wtedy dopiero sprawdzimy co i jak [emoji854] Zaczynam 6 tydzień więc termin na październik. Mam nadzieję że z obstawą leków które dostałam będzie happy end.

Ja też naiwnie mam nadzieję że jak przekroczę próg etapu w którym poprzednia ciąża przestała się rozwijać to będę spokojniejsza. Ale... też mam świadomość że pewnie niekoniecznie [emoji1787] Jak żyć? [emoji12]
Mam dokładnie to samo. Odliczam wręcz dni do tego momentu, zeby już mieć go za sobą. 🙈

U mnie w poniedziałek będzie półmetek 😍😍😍 termin mam na 29.06
Po półmetku myslalam ze juz połowa za mną. 😍teraz wiem ze to była dopiero połowa 😄😄 z tego co kojarzę to będziesz miała mala roznice wieku między dzieciakami? 🤔🤔rok i 3 miesiece mi to sie kojarzy. Popraw mnie jak coś.
Ja dopiero jestem na początku, w piątek zaczynam 7 tydzień. Na razie jakoś nie wierzę w to wszystko, pewnie będę spokojniejsza po 1 trymestrze. ☺️
No niestety tak to nie działa. Im dalej w las tym ciemniej 🤷‍♀️🤷‍♀️
7 czerwcaPrzepraszam że to powiem ale nie będziesz [emoji85] też tak myślałam
No tak to wygląda. 😭
Popieram to co napisała aga- nie będziesz spokojniejsza....
😅święta racja

Jak już leki sa to zawsze większe szanse! 😍😍

Dziękuję za wsparcie informacyjne które mi udzielałaś [emoji173][emoji173][emoji173] Bardzo mi to pomogło uwierzyć. Jestem już po 3 intralipidach i wierzę w ten mój rosnący zarodeczek [emoji3059]
Po półmetku myslalam ze juz połowa za mną. [emoji7]teraz wiem ze to była dopiero połowa [emoji1][emoji1] z tego co kojarzę to będziesz miała mala roznice wieku między dzieciakami? [emoji848][emoji848]rok i 3 miesiece mi to sie kojarzy. Popraw mnie jak coś.

No niestety tak to nie działa. Im dalej w las tym ciemniej [emoji2368][emoji2368]

No tak to wygląda. [emoji24]

[emoji28]święta racja

Jak już leki sa to zawsze większe szanse! [emoji7][emoji7]

No właśnie miałam pisać i pytać. Mam teraz śluz owulacyjny od kilku dni i regularnie się kochamy. A dziś zrobiłam test owulacyjny, bo miałam ostatni i pokazał jedna kreskę. Czy po piku tak jest, że już pokazuje tylko kreskę jedna? Owulacja już chyba mogła być w niedzielę czy pon, a śluz dalej jest. Już nie wiem. Czy to oznacza, że owy nie było. ..

Po półmetku myslalam ze juz połowa za mną. 😍teraz wiem ze to była dopiero połowa 😄😄 z tego co kojarzę to będziesz miała mala roznice wieku między dzieciakami? 🤔🤔rok i 3 miesiece mi to sie kojarzy. Popraw mnie jak coś.

No niestety tak to nie działa. Im dalej w las tym ciemniej 🤷‍♀️🤷‍♀️

No tak to wygląda. 😭

😅święta racja

Jak już leki sa to zawsze większe szanse! 😍😍
Nie nie, będzie 2 lata i 2 miesiące ;) Wiki w kwietniu będzie miała 2 latka już ❤❤

No właśnie miałam pisać i pytać. Mam teraz śluz owulacyjny od kilku dni i regularnie się kochamy. A dziś zrobiłam test owulacyjny, bo miałam ostatni i pokazał jedna kreskę. Czy po piku tak jest, że już pokazuje tylko kreskę jedna? Owulacja już chyba mogła być w niedzielę czy pon, a śluz dalej jest. Już nie wiem. Czy to oznacza, że owy nie było. ..
Ciężko powiedzieć :( jeśli o mnie chodzi to testy nie zdały egzaminu. Testy miałam pozytywne nawet aplikacja pokazała peak w ostatnim cyklu a jak poszłam na monitoring to nie było jeszcze owu i pęcherzyk był duży :/

reklama
Ciężko powiedzieć :( jeśli o mnie chodzi to testy nie zdały egzaminu. Testy miałam pozytywne nawet aplikacja pokazała peak w ostatnim cyklu a jak poszłam na monitoring to nie było jeszcze owu i pęcherzyk był duży :/
No właśnie ja też nie wiem, też testom nie ufam i nie polegalam na nich nigdy tak naprawdę. Zrobiłam. Z ciekawości. Także kto to wie.

Do góry