Charlotte21
Fanka BB :)
Wieki nie wchodziłam na forum.
Przypomnicie kto obecnie spodziewa się bobaska ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W trakcie ciąży, którą straciłam miałam sporą torbiel na lewym jajniku. Po dwóch tygodniach od poronienia, na kontrolnym USG już jej nie było. Wchłonęła się sama.A dostałaś jakieś leki czy samoczynnie się wchłonęło?
JaWieki nie wchodziłam na forum.
Wieki nie wchodziłam na forum. [emoji4]
Przypomnicie kto obecnie spodziewa się bobaska ? [emoji4][emoji4]
Hej, ja mam tak , w następnym tygodniu idę na kontrol. Jestem w trakcie @. Moja torbiel ma prawie 5cm.Hej, dziś 29 dni po zabiegu. Byłam na kontroli z wynikiem hist-pat. Miesiączki nie było jeszcze, są brudzenia. Niestety wykryto mi torbiel na jajniku 3,5 cm. Lekarz, mówi że czekać do @ i przyjść po bo powinno zniknąć.
Miała któraś z Was torbiel po poronieniu?
Mnie tez się w końcu udałoWieki nie wchodziłam na forum.
Samoczynnie a jeden miał 6 cm.A dostałaś jakieś leki czy samoczynnie się wchłonęło?
To nie jestem sama z tym fantem ile dni po poronieniu dostałaś @?Hej, ja mam tak , w następnym tygodniu idę na kontrol. Jestem w trakcie @. Moja torbiel ma prawie 5cm.