reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

7 czerwca
Ha ! Wiekszosc kojarzyłam. [emoji4]od czasu do czasu wejdę i cos zapamiętam. Ale czas leci jak zwariowany! Dziewczyny. Zdrowka ! Oby wszystko szło gladko ! Na kiedy macie terminy? [emoji4]
Przepraszam że to powiem ale nie będziesz [emoji85] też tak myślałam
Ja dopiero jestem na początku, w piątek zaczynam 7 tydzień. Na razie jakoś nie wierzę w to wszystko, pewnie będę spokojniejsza po 1 trymestrze. [emoji3526]

reklama
Ja też dopiero się dowiedziałam o ciąży. Wiem tylko że beta szybko rośnie. Lekarz za 2 tygodnie więc wtedy dopiero sprawdzimy co i jak [emoji854] Zaczynam 6 tydzień więc termin na październik. Mam nadzieję że z obstawą leków które dostałam będzie happy end.

Ja też naiwnie mam nadzieję że jak przekroczę próg etapu w którym poprzednia ciąża przestała się rozwijać to będę spokojniejsza. Ale... też mam świadomość że pewnie niekoniecznie [emoji1787] Jak żyć? [emoji12]
Ha ! Wiekszosc kojarzyłam. [emoji4]od czasu do czasu wejdę i cos zapamiętam. Ale czas leci jak zwariowany! Dziewczyny. Zdrowka ! Oby wszystko szło gladko ! Na kiedy macie terminy? [emoji4]

7 czerwcaPrzepraszam że to powiem ale nie będziesz
emoji85.png
też tak myślałam
Może wtedy bardziej uwierzę, o! 😊
Ja też dopiero się dowiedziałam o ciąży. Wiem tylko że beta szybko rośnie. Lekarz za 2 tygodnie więc wtedy dopiero sprawdzimy co i jak [emoji854] Zaczynam 6 tydzień więc termin na październik. Mam nadzieję że z obstawą leków które dostałam będzie happy end.

Ja też naiwnie mam nadzieję że jak przekroczę próg etapu w którym poprzednia ciąża przestała się rozwijać to będę spokojniejsza. Ale... też mam świadomość że pewnie niekoniecznie [emoji1787] Jak żyć? [emoji12]
Mam dokładnie to samo. Odliczam wręcz dni do tego momentu, zeby już mieć go za sobą. 🙈

U mnie w poniedziałek będzie półmetek 😍😍😍 termin mam na 29.06
Po półmetku myslalam ze juz połowa za mną. 😍teraz wiem ze to była dopiero połowa 😄😄 z tego co kojarzę to będziesz miała mala roznice wieku między dzieciakami? 🤔🤔rok i 3 miesiece mi to sie kojarzy. Popraw mnie jak coś.
Ja dopiero jestem na początku, w piątek zaczynam 7 tydzień. Na razie jakoś nie wierzę w to wszystko, pewnie będę spokojniejsza po 1 trymestrze. ☺️
No niestety tak to nie działa. Im dalej w las tym ciemniej 🤷‍♀️🤷‍♀️
7 czerwcaPrzepraszam że to powiem ale nie będziesz [emoji85] też tak myślałam
No tak to wygląda. 😭
Popieram to co napisała aga- nie będziesz spokojniejsza....
😅święta racja

Jak już leki sa to zawsze większe szanse! 😍😍

Dziękuję za wsparcie informacyjne które mi udzielałaś [emoji173][emoji173][emoji173] Bardzo mi to pomogło uwierzyć. Jestem już po 3 intralipidach i wierzę w ten mój rosnący zarodeczek [emoji3059]
Po półmetku myslalam ze juz połowa za mną. [emoji7]teraz wiem ze to była dopiero połowa [emoji1][emoji1] z tego co kojarzę to będziesz miała mala roznice wieku między dzieciakami? [emoji848][emoji848]rok i 3 miesiece mi to sie kojarzy. Popraw mnie jak coś.

No niestety tak to nie działa. Im dalej w las tym ciemniej [emoji2368][emoji2368]

No tak to wygląda. [emoji24]

[emoji28]święta racja

Jak już leki sa to zawsze większe szanse! [emoji7][emoji7]

No właśnie miałam pisać i pytać. Mam teraz śluz owulacyjny od kilku dni i regularnie się kochamy. A dziś zrobiłam test owulacyjny, bo miałam ostatni i pokazał jedna kreskę. Czy po piku tak jest, że już pokazuje tylko kreskę jedna? Owulacja już chyba mogła być w niedzielę czy pon, a śluz dalej jest. Już nie wiem. Czy to oznacza, że owy nie było. ..

Po półmetku myslalam ze juz połowa za mną. 😍teraz wiem ze to była dopiero połowa 😄😄 z tego co kojarzę to będziesz miała mala roznice wieku między dzieciakami? 🤔🤔rok i 3 miesiece mi to sie kojarzy. Popraw mnie jak coś.

No niestety tak to nie działa. Im dalej w las tym ciemniej 🤷‍♀️🤷‍♀️

No tak to wygląda. 😭

😅święta racja

Jak już leki sa to zawsze większe szanse! 😍😍
Nie nie, będzie 2 lata i 2 miesiące ;) Wiki w kwietniu będzie miała 2 latka już ❤❤

No właśnie miałam pisać i pytać. Mam teraz śluz owulacyjny od kilku dni i regularnie się kochamy. A dziś zrobiłam test owulacyjny, bo miałam ostatni i pokazał jedna kreskę. Czy po piku tak jest, że już pokazuje tylko kreskę jedna? Owulacja już chyba mogła być w niedzielę czy pon, a śluz dalej jest. Już nie wiem. Czy to oznacza, że owy nie było. ..
Ciężko powiedzieć :( jeśli o mnie chodzi to testy nie zdały egzaminu. Testy miałam pozytywne nawet aplikacja pokazała peak w ostatnim cyklu a jak poszłam na monitoring to nie było jeszcze owu i pęcherzyk był duży :/

reklama
Ciężko powiedzieć :( jeśli o mnie chodzi to testy nie zdały egzaminu. Testy miałam pozytywne nawet aplikacja pokazała peak w ostatnim cyklu a jak poszłam na monitoring to nie było jeszcze owu i pęcherzyk był duży :/
No właśnie ja też nie wiem, też testom nie ufam i nie polegalam na nich nigdy tak naprawdę. Zrobiłam. Z ciekawości. Także kto to wie.

Do góry