Jivka
Moderator
Powiedz tylko co i gdzie, a biorę od ręki [emoji4]
Też to chciałam napisać [emoji23] U mnie w branży taka lipa że mając 6letnie doświadczenie wzięłabym taką kasę bez gadania [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz tylko co i gdzie, a biorę od ręki [emoji4]
Kochane niestety praca głównie dla mężczyznTeż to chciałam napisać [emoji23] U mnie w branży taka lipa że mając 6letnie doświadczenie wzięłabym taką kasę bez gadania [emoji23]
Dziewczyny - doradźcie. Kiedy najlepiej iść na wizytę pierwszą w ciąży? W tej straconej poszłam zbyt szybko plus sądzę że się wolniej rozwijała. W efekcie na pierwszej usłyszałam że brak pęcherzyka w macicy i pewnie ciąża pozamaciczna. Stres i ryk numer jeden. Po 2 dniach pecherzyk w macicy. Wiwaty. Później niby w 7+1 wiek 6+1 według pomiarów i serducho trochę zbyt wolno. Kolejną wizyta to już diagnoza poronienia.
Nie chcę takiego koszmarku znów sobie fundować. Z drugiej strony warto potwierdzić że ciąża jest w macicy i wszystko wygląda dobrze. Czy 3 tygodnie po pozytywnym teście to dobry czas ? To będzie z OM 5+6 a zgodnie z założeniami lekarzy mniej wiecej 6+5 ( owu w 8 dc).
Co sądzicie?
Rozumiem kochana Twój stres. Kiedys moja gin mi powiedziała że dobrze jest chociaż uwidocznić pęcherzyk w macicy żeby czasem lekami nie podtrzymywać np. ciąży pozamacicznej.Dziewczyny - doradźcie. Kiedy najlepiej iść na wizytę pierwszą w ciąży? W tej straconej poszłam zbyt szybko plus sądzę że się wolniej rozwijała. W efekcie na pierwszej usłyszałam że brak pęcherzyka w macicy i pewnie ciąża pozamaciczna. Stres i ryk numer jeden. Po 2 dniach pecherzyk w macicy. Wiwaty. Później niby w 7+1 wiek 6+1 według pomiarów i serducho trochę zbyt wolno. Kolejną wizyta to już diagnoza poronienia.
Nie chcę takiego koszmarku znów sobie fundować. Z drugiej strony warto potwierdzić że ciąża jest w macicy i wszystko wygląda dobrze. Czy 3 tygodnie po pozytywnym teście to dobry czas ? To będzie z OM 5+6 a zgodnie z założeniami lekarzy mniej wiecej 6+5 ( owu w 8 dc).
Co sądzicie?
A czy masz leki? Albo czy dostaniesz je po potwierdzeniu ciąży?Dziewczyny - doradźcie. Kiedy najlepiej iść na wizytę pierwszą w ciąży? W tej straconej poszłam zbyt szybko plus sądzę że się wolniej rozwijała. W efekcie na pierwszej usłyszałam że brak pęcherzyka w macicy i pewnie ciąża pozamaciczna. Stres i ryk numer jeden. Po 2 dniach pecherzyk w macicy. Wiwaty. Później niby w 7+1 wiek 6+1 według pomiarów i serducho trochę zbyt wolno. Kolejną wizyta to już diagnoza poronienia.
Co sądzicie?
A czy masz leki? Albo czy dostaniesz je po potwierdzeniu ciąży?
Umiem się uczyć, majsterkuje od lat. Niestety ja Małopolskie. Ale jak dajesz przyuczenie rozważę propozycje [emoji4]I to jest dobre podejście do pracy [emoji6] montaż i konserwacja klimatyzacji, śląskie
ja mając niespełna 24 lata czuje się staro, również zatrudniam pracowników i to co się teraz dzieje to jest masakra. Jestem młoda, ale widzę ogromną przepaść przy osobach +/- 20 lat a moj wiek. To jest okropne jak zostali wychowaninie wiem jak u twoich ale u wielu młodych ludzi dostrzec można w pracy brak lojalności, sumienność i jakiś taki "olewczy" stosunek do życia....
myślę, że to kwestia też tego jak nas wychowywano a jak ich...
Dziewczyny, ja 4 lata pracowałam w szkole tam dopiero jest lipa z kasą xdTeż to chciałam napisać [emoji23] U mnie w branży taka lipa że mając 6letnie doświadczenie wzięłabym taką kasę bez gadania [emoji23]