reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dopiero przy drugim dziecku robisz wszystko żeby spało w dzień w swoim łóżeczku [emoji23] Moja starsza też spała tylko w wózku... Noce ładnie u siebie (nie wyobrażam sobie spać z dzieckiem).
Pamiętaj że dziecko w 1 roku życia ma tzw „skoki rozwojowe”. Wtedy jest bardziej wymagające, marudne, bo przerażone nowym sposobem odkrywania świata. Poczytaj, dużo Ci to pomoże ją zrozumieć. Moja ma właśnie skok w 15mscu i rozważam czy wystawić ją na klatkę czy jeszcze dam rade [emoji2957] Tupie, wali głową w podłogę i tylko jęczy całymi dniami [emoji51]

Tak czytałam o skokach i doszłam do wniosku, że moja córka ma skok rozwojowy odkąd skończyła dwa tygodnie i on cały czas trwa😁
Wydaje mi się, że jak będzie starsza to będę inaczej do tego podchodzić z większą rezerwa teraz to jest taka bezbronna i niewinna :)
Ale mam świadomość, że teraz to pikuś będzie gorzej.

No ja już jakoś potrafię coś ogarnąć ale czasami ciężko [emoji85]
Wymagające dziecko mam haha.

Ja też już waga sprzed ciąży [emoji846]

To chyba ten znak zodiaku, bo u mnie to samo :)
Obiadu jeszcze nie ugotuje ale śniadanie i herbatę zrobię :)

Tak czytałam o skokach i doszłam do wniosku, że moja córka ma skok rozwojowy odkąd skończyła dwa tygodnie i on cały czas trwa[emoji16]
Wydaje mi się, że jak będzie starsza to będę inaczej do tego podchodzić z większą rezerwa teraz to jest taka bezbronna i niewinna :)

Obiad zrobię, ale na raty [emoji1787]

@znadziejami Mi raz jeden taki pytał czy on będzie musiał codziennie od poniedziałku do piątku przychodzić do pracy 🤷‍♀️ Albo był taki, co powiedział, że na start chce 10000 na rękę - a na pytanie co on umie, by tyle zarobić już odpowiedzieć nie potrafił i stwierdził. że on chce się nauczyć...
Skąd ja to znam... proponuję 3.500 zł na okres próbny i nie ma chętnych... Wszyscy od razu 4.000 zł bez doświadczenia i pojęcia o pracy, zero kwalifikacji.

Tak czytałam o skokach i doszłam do wniosku, że moja córka ma skok rozwojowy odkąd skończyła dwa tygodnie i on cały czas trwa[emoji16]

Macie skorpiony? [emoji16] Ja mam dwa - z początku i z końca znaku. Także... ponoć najgorszy znak [emoji23][emoji85]

reklama
Do góry