@znadziejami Mi raz jeden taki pytał czy on będzie musiał codziennie od poniedziałku do piątku przychodzić do pracy Albo był taki, co powiedział, że na start chce 10000 na rękę - a na pytanie co on umie, by tyle zarobić już odpowiedzieć nie potrafił i stwierdził. że on chce się nauczyć...
reklama
Dopiero przy drugim dziecku robisz wszystko żeby spało w dzień w swoim łóżeczku [emoji23] Moja starsza też spała tylko w wózku... Noce ładnie u siebie (nie wyobrażam sobie spać z dzieckiem).
Pamiętaj że dziecko w 1 roku życia ma tzw „skoki rozwojowe”. Wtedy jest bardziej wymagające, marudne, bo przerażone nowym sposobem odkrywania świata. Poczytaj, dużo Ci to pomoże ją zrozumieć. Moja ma właśnie skok w 15mscu i rozważam czy wystawić ją na klatkę czy jeszcze dam rade [emoji2957] Tupie, wali głową w podłogę i tylko jęczy całymi dniami [emoji51]
Tak czytałam o skokach i doszłam do wniosku, że moja córka ma skok rozwojowy odkąd skończyła dwa tygodnie i on cały czas trwa
Wydaje mi się, że jak będzie starsza to będę inaczej do tego podchodzić z większą rezerwa teraz to jest taka bezbronna i niewinna
Ale mam świadomość, że teraz to pikuś będzie gorzej.
No ja już jakoś potrafię coś ogarnąć ale czasami ciężko [emoji85]
Wymagające dziecko mam haha.
Ja też już waga sprzed ciąży [emoji846]
To chyba ten znak zodiaku, bo u mnie to samo
Obiadu jeszcze nie ugotuje ale śniadanie i herbatę zrobię
monika1708
Fanka BB :)
Obiad zrobię, ale na raty [emoji1787]Tak czytałam o skokach i doszłam do wniosku, że moja córka ma skok rozwojowy odkąd skończyła dwa tygodnie i on cały czas trwa[emoji16]
Wydaje mi się, że jak będzie starsza to będę inaczej do tego podchodzić z większą rezerwa teraz to jest taka bezbronna i niewinna
znadziejami
Skąd ja to znam... proponuję 3.500 zł na okres próbny i nie ma chętnych... Wszyscy od razu 4.000 zł bez doświadczenia i pojęcia o pracy, zero kwalifikacji.@znadziejami Mi raz jeden taki pytał czy on będzie musiał codziennie od poniedziałku do piątku przychodzić do pracy Albo był taki, co powiedział, że na start chce 10000 na rękę - a na pytanie co on umie, by tyle zarobić już odpowiedzieć nie potrafił i stwierdził. że on chce się nauczyć...
Jivka
Moderator
Tak czytałam o skokach i doszłam do wniosku, że moja córka ma skok rozwojowy odkąd skończyła dwa tygodnie i on cały czas trwa[emoji16]
Macie skorpiony? [emoji16] Ja mam dwa - z początku i z końca znaku. Także... ponoć najgorszy znak [emoji23][emoji85]
Macie skorpiony? [emoji16] Ja mam dwa z początku i z końca znaku. Także... ponoć najgorszy znak [emoji23][emoji85]
U mnie strzelec.
Jivka
Moderator
U mnie strzelec.
To strzelec jest spoko
No nie wiem...To strzelec jest spoko
reklama
Agnieszka_1988
Ja jestem strzelcem więc potwierdzam że spoko [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No nie wiem...