Carry88
Moderator
No dobra a powiedzcie mi zatem muszę odłożyć starania? Jak to z tym
Nie musisz. Bierz już Acard 150 i zadbaj by lekarz dał heparyna i bierz metylowane witaminy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno ważny jest też poziom prolaktyny. U mnie, w 3 dniu plamienia był na poziomie 57, a jak jest powyżej 50 to można mieć problem, żeby dostać okres... Lekarka poleciła mi brać ziołowe tabletki castagnus. W 3 dniu tego prawdziwego okresu poziom spadł do 39, więc mogło tak być, że ta prolaktyna blokowała... Po ciazy ona musi zacząć spadać, ale u każdego w innym tempie...może to dziwny okres po prostu taki pierwszy jak się nie mylę to chyba ciut inaczej będzie to.wygladac po poronieniu samoistnym, inaczej po tabletkach a inaczej po lyzeczkowaniu. to teoria a praktyka mówi, że każda z nas jest inna i jej organizm inaczej będzie to przechodził i reagował dziękuję
dobrze wiedzieć dziękujęPodobno ważny jest też poziom prolaktyny. U mnie, w 3 dniu plamienia był na poziomie 57, a jak jest powyżej 50 to można mieć problem, żeby dostać okres... Lekarka poleciła mi brać ziołowe tabletki castagnus. W 3 dniu tego prawdziwego okresu poziom spadł do 39, więc mogło tak być, że ta prolaktyna blokowała... Po ciazy ona musi zacząć spadać, ale u każdego w innym tempie...
Może warto poczekać na wizytę u lekarza ? Będziesz obstawiona lekami i wtedy zaczniesz działać na spokojnie nNo dobra a powiedzcie mi zatem muszę odłożyć starania? Jak to z tym
Dziewczyny, a o trombofilii mówimy wtedy, gdy oba czynniki, zarówno V Leiden jak i V R2, są nieprawidłowe? Czy wystarczy któryś jeden?
Wtrące się według mnie na początku lepiej pójść do lekarza niech zobaczy wyniki i zobaczysz czy będzie skłonny dać heparynę jeśli nie warto albo zmienić lekarza albo pójść do genetyka. W tym przypadku wstrzymałabym się jeden cykl póki nie ogarniesz leków
Tak tak, wizytę mam 2 lutego czekam na nią. Narazie jestem przed pierwszą @ ale chodziło mi o to czy trzeba odczekać aż leki będą działać czy można zacząć działać od razu z lekami...Może warto poczekać na wizytę u lekarza ? Będziesz obstawiona lekami i wtedy zaczniesz działać na spokojnie n
To nie jest 3-4tc tylko 5-6tc bo liczy się od daty ostatniej @ . I dlatego dziewczyny wprowadziła w błąd, bo w 3 tc liczonym od @ jest .ledwo po owu i jeszcze się nie wie o ciążyPrzeciez pisałam we wcześniejszych postach ze robiłam test ciążowy i bete mam na poziomie 700..