@doublimam A sprawdzałaś czy beta Ci po poronieniu spadła do 0? Moim zdaniem musisz sprawdzić czy przyrasta, bo może to być pozostałość po poronieniu. Jeśli rośnie - to może wskazywać na ciążę.
reklama
kasiula222
Fanka BB :)
Hej ja nie wiem kto tam mieszka ale połówkowe tuż tuż więc pewnie się dowiem..@kasiula222 jeszcze chyba nie wie co będzie No i nie wiem jak @Nadzieja_31
Zabulinka_86
U mnie w 40dc beta wyszła 62, z tym, że ja mam długie cykle i na pewno owi była później. Sprawdź przyrost i wtedy będziesz wiedzieć, czy to nie pozostałość po poronieniu.Między według flo jakoś 6 stycznia ale po śluzu sadze ze między 7-8 stycznia. Według aplikacji Preglife jest to 4+3 tc wiec ten wynik 14,4 bety nadal mieści się w widełkach.
Rogata1298
Nie ma możliwości pozostałości po poronieniu bo od ostatniego minął rokU mnie w 40dc beta wyszła 62, z tym, że ja mam długie cykle i na pewno owi była później. Sprawdź przyrost i wtedy będziesz wiedzieć, czy to nie pozostałość po poronieniu.
Zabulinka_86
Aaaa rozumiem, coś źle przeczytałam.Nie ma możliwości pozostałości po poronieniu bo od ostatniego minął rok
Myślę, że nie ma co się stresować, sprawdź przyrost. Ważne, żeby beta prawidłowo przystała.
Nadzieja_31
Szczęśliwego rozwiązaniaTaak już w poniedziałek mam termin
G
gość _199
Gość
a ty jak się mama czujesz? wszystko ok ?Szczęśliwego rozwiązania
Nadzieja_31
Nie załamuje się, myśl pozytywnie, musi być dobrze!Od 2019 roku gdzieś. No i mam już 30 lat teraz. Nie myślałam, że będzie aż tak trudno, a już na pewno nie podjerzewalam, że jak się w końcu udało zajść ,to że będzie poronienie. I teraz to już wszystko takie odległe mi się wydaje i niemozliwe. Po 1 poronieniu, miałam więcej energii do działania, bo wiedziałam że możemy zajść. A tu teraz jakos już nie widzę tego.
Nadzieja_31
Jeszcze troszkę plamie na brązowo ale to już tyle co nic. Pokonaliśmy te krwiaki, potem zaczęły męczyć wzdęcia ale zmieniłam dietę i jest lepiej. Synuś rośnie, lekarz nie miał zastrzeżeń podczas USG. Kolejna wizyta 05.02. a w dniu urodzin 10.02. mam termin II badań prenatalnych. Dużo odpoczywam, trochę już się ruszam. Już od jakiegoś czasu czuje ruchy mojego maluszka. Ciągle towarzyszy mi świadomość, że ta ciąża to cud, a moje maleństwo to wielki wojownika ty jak się mama czujesz? wszystko ok ?
reklama
G
gość _199
Gość
no ty jesteś ogromnym przykładem tego, że cuda się zdarzają, wszystko wbrew jakimś ustalonym normom w medycynie, a ciąża się pięknie rozwija <3 Już nie mogę się doczekać aż wrzucisz tu zdjęcie małego.Jeszcze troszkę plamie na brązowo ale to już tyle co nic. Pokonaliśmy te krwiaki, potem zaczęły męczyć wzdęcia ale zmieniłam dietę i jest lepiej. Synuś rośnie, lekarz nie miał zastrzeżeń podczas USG. Kolejna wizyta 05.02. a w dniu urodzin 10.02. mam termin II badań prenatalnych. Dużo odpoczywam, trochę już się ruszam. Już od jakiegoś czasu czuje ruchy mojego maluszka. Ciągle towarzyszy mi świadomość, że ta ciąża to cud, a moje maleństwo to wielki wojownik