reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam jeszcze pytanie,czy beta 14,4 nie jest dość niska jak na 3 tc? Trochę się teraz stresuje i jutro idę powtórzyć badanie :/
Ostatnie 3 cykle były 33 dniowe i owu wypadła mi na 6 stycznia ale byłam tez po lekach bo miałam zapalenie w macicy.

reklama
mam pytanie... może głupie. No dobrze, przechodzę do rzeczy. ppronilam w tamtym roku w grudniu. wszystko się oczyscilo samo (potwierdzone usg z 29 grudnia). 11 stycznia dostałam @ zero boli, krwawienie średnie zakończyła się 13 stycznia przestałam krwawic. 14 styczniamialam bóle jak na okres. zaczęłam krwawic przez przez 2 dni. 16 i 17 stycznia po załatwieniu potrzeb fizjologicznych na papierze rano zostawał różowy śluz. czy Wy też mieliście tak dziwny pierwszy @ po poronieniu ?
A którego grudnia zaczęło się poronienie? Bo to może nie @ A jeszcze sie coś czyscilo

Mam jeszcze pytanie,czy beta 14,4 nie jest dość niska jak na 3 tc? Trochę się teraz stresuje i jutro idę powtórzyć badanie :/
Ostatnie 3 cykle były 33 dniowe i owu wypadła mi na 6 stycznia ale byłam tez po lekach bo miałam zapalenie w macicy.
A który masz dokładnie dzień cyklu? Bo powiedzenie 3 tc nic nie mówi. Ja w 29dc miałam betę 28 i to było okej. Najwazniejszy jest na tym etapie przyrost A nie sama wartosc

A którego grudnia zaczęło się poronienie? Bo to może nie @ A jeszcze sie coś czyscilo

A który masz dokładnie dzień cyklu? Bo powiedzenie 3 tc nic nie mówi. Ja w 29dc miałam betę 28 i to było okej. Najwazniejszy jest na tym etapie przyrost A nie sama wartosc
Wczoraj był 35 dc
Rok temu gdy byłam w ciąży to wynik był już 100 także trochę się teraz stresuje

mam pytanie... może głupie. No dobrze, przechodzę do rzeczy. ppronilam w tamtym roku w grudniu. wszystko się oczyscilo samo (potwierdzone usg z 29 grudnia). 11 stycznia dostałam @ zero boli, krwawienie średnie zakończyła się 13 stycznia przestałam krwawic. 14 styczniamialam bóle jak na okres. zaczęłam krwawic przez przez 2 dni. 16 i 17 stycznia po załatwieniu potrzeb fizjologicznych na papierze rano zostawał różowy śluz. czy Wy też mieliście tak dziwny pierwszy @ po poronieniu ?
U mnie było normalnie, jak przed poronieniem.

Poronienie 16 grudni. 29 grudnia było robione USG nic już nie było. Lekarka powiedziała, ze wszystko się ładnie samo oczyściło. Stąd moje pytanie.

reklama
Ja poroniłam na początku grudnia... 9 grudnia miałam łyżeczkowanie. 4 stycznia (poniedziałek) zaczęły się u mnie brązowe plamienia, lekarka stwierdziła, że to może być okres, bo często się zdarza, że ten pierwszy jest "byle jaki". Plamiłam tak na brązowo przez 6 dni, były też małe skrzepy. W niedzielę (10 stycznia) zaczęło się krwawienie i okres tak naprawdę. Te brązowe plamienia zaczely się u mnie w dniu, w którym miałabym dostać miesiączkę, gdybym nigdy nie byla w ciąży - miałam bardzo regularne cykle.

Do góry