Gonzi
Fanka BB :)
Ja też tenJa też ten
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tenJa też ten
Z pewnością ciężki dzień, ale pomyśl że jest nas tutaj duże grono, które nie miały szansy zarejestrować i godnie pochować swoich dzieci. Ja noszę swoje tylko w sercuHej
Odebrałam wynik z genetyki i bliźniaczki były zdrowe,... Jutro mam rozmowę z genetykiem odnośnie wyników...
Dzis xarejestrowalismy je w usc. Ciężki dzień
Wiem, współczuję bardzo wszystkim kobietom, które nie mają siły na to wszystko. Mi do samego końca nie chciał wydać zaświadczenia, że ciąża blizniacza była ale pokazałam mu wyniki z genetyki.Z pewnością ciężki dzień, ale pomyśl że jest nas tutaj duże grono, które nie miały szansy zarejestrować i godnie pochować swoich dzieci. Ja noszę swoje tylko w sercu
Gratuluje. Naprawdę. Nie wiem czy odwagi czy zaparcia czy decyzji. U mnie czegoś zabrakło aby pochować moje dzieci. Nawet w tamtym czasie nie mowilam jako o dzieciach w glowie. Straciłam ciaze i juz. Dopiero jak urodziłam corke doszło do mnie wszystko mocniej. Takze tak, uważam z mojego punktu widzenia ze jesteście naprawdę wielcy.Wiem, współczuję bardzo wszystkim kobietom, które nie mają siły na to wszystko. Mi do samego końca nie chciał wydać zaświadczenia, że ciąża blizniacza była ale pokazałam mu wyniki z genetyki.
Załatwiliśmy pochówek na wtorek.
Ja miałam 12% i to było za dużoTak steryd i wlewy z intralipidu. Tak są w normie, ale dla ciąży to nie wiem albo 10 albo 12% są ok Chyba @Charlotte21 coś wie na ten temat to może podpowie
Jutro kończymy 16 tydzień.@Nadzieja_31 wspaniałe wieści Ja również mocno trzymam kciuki za Was Który to już tydzień?
Zdecydowanie takZ pewnością ciężki dzień, ale pomyśl że jest nas tutaj duże grono, które nie miały szansy zarejestrować i godnie pochować swoich dzieci. Ja noszę swoje tylko w sercu
@Nadzieja_31 tak się cieszę Mały wielki wojownik Wam rośnie.
Myślę, że nie będziemy się nudzić z naszym małym bohateremGratuluje. Naprawdę. Nie wiem czy odwagi czy zaparcia czy decyzji. U mnie czegoś zabrakło aby pochować moje dzieci. Nawet w tamtym czasie nie mowilam jako o dzieciach w glowie. Straciłam ciaze i juz. Dopiero jak urodziłam corke doszło do mnie wszystko mocniej. Takze tak, uważam z mojego punktu widzenia ze jesteście naprawdę wielcy.
@Nadzieja_31
Ogromne gratulacje. Nie wiele się udzielam ale podczytuje tutaj wątek i syn sobie świetnie radzi. Bedziecie mieć kolorowo jak się urodzi ☺
Nadziejo ja za półtora tygodnia będę już z synkiem, to ci zdam relacje czy takie łobuzy z nich po porodzie jak w brzuszkuMyślę, że nie będziemy się nudzić z naszym małym bohaterem