K
Katijah
Gość
To teraz żeby to sprawdzić jakie wyniki zrobić?@Katrinaka trzymaj się i daj znać.
Może to jednak coś z krzepliwoscia u Ciebie na pewno da się temu zaradzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To teraz żeby to sprawdzić jakie wyniki zrobić?@Katrinaka trzymaj się i daj znać.
Może to jednak coś z krzepliwoscia u Ciebie na pewno da się temu zaradzić
To teraz żeby to sprawdzić jakie wyniki zrobić?
Mam nadzieje ze u mnie tez nic się nie zmieni, wtedy bedzie mi łatwiej zajść w ciąże. Nie wyobrażam sobiee nie widzieć kiedy mam owulacjeDwa pierwsze cykle były co 28 dni, a potem już wróciło wszystko do normy u mnie czyli cykle 23-24 dniowe. Nie zauważyłam żadnych zmian tak naprawdę.
ja tam nie wiemMam nadzieje ze u mnie tez nic się nie zmieni, wtedy bedzie mi łatwiej zajść w ciąże. Nie wyobrażam sobiee nie widzieć kiedy mam owulacje
Bardzo mi przykro mam nadzieje, że genetyk Wam pomoże i już niedługo uda Ci się szczęśliwie zafasolkowaćHej
Odebrałam wynik z genetyki i bliźniaczki były zdrowe,... Jutro mam rozmowę z genetykiem odnośnie wyników...
Dzis xarejestrowalismy je w usc. Ciężki dzień
Kochana ale może jesteś przyzwyczajona że nie wiesz Ja tam odkąd mam miesiączkę zawsze to wiedziałam i teraz jak sobie pomyśle że miałabym rozpocząć starania od mierzenia temperatury, sprawdzania wykresów itd. Itp. to się boje że się pogubię w tym wszystkimja tam nie wiem
Nie pogubisz wszystko apka za Ciebie obliczyKochana ale może jesteś przyzwyczajona że nie wiesz Ja tam odkąd mam miesiączkę zawsze to wiedziałam i teraz jak sobie pomyśle że miałabym rozpocząć starania od mierzenia temperatury, sprawdzania wykresów itd. Itp. to się boje że się pogubię w tym wszystkim
Tak po 2 poronieniach przysługuje, nam rodzinny wystawiał, tylko muszą być dwa oddzielne skierowania dla kobiety i mężczyzny.Dziewczyny czy po drugim poronieniu przysługuje badnaie kariotypu na NFZ? Skierowanie może wystawić lekarz rodzinny?
Tak po 2 poronieniach przysługuje, nam rodzinny wystawiał, tylko muszą być dwa oddzielne skierowania dla kobiety i mężczyzny.