reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mohaaa u mnie bez zmian . Jak coś się zmieni na pewno dam znać . A co tam u Ciebie?
Nieustannie trzymam kciuki za was :*

Ja polecam badanie temperatury codziennie o tej samej porze i zapisywanie wyników w apce OvuFriend. Dzięki temu wiedziałam dużo wcześniej o ciąży

Dobrze kojarzę, ze po nowym roku mąż miał mieć zabieg?
u nas Ok, aktualnie mam 18 tc, będzie Maksymilian :) wieczorami jak leżę w łóżku tak mnie smyra, ze mąż po przyłożeniu dłoni go czuje :) nadal nie wierze w to, ze się nam udało i jest wszystko dobrze. I trochę przeraża mnie to czy sobie poradzę z takim maleństwem
Oj dasz radę dasz :) jak zobaczysz.maluszka to wszystko przyjdzie naturalnie ;) chociaż ja się tak panicznie bałam że jak pierwszego dnia po porodzie mąż wychodził od nas, to ryczalam ze strachu

Zrobiłam betę po 48h i wyszło 96,49 mIU/ml! Uffff, przyrost o około 112%. Teraz tylko odliczanie do pierwszej wizyty z USG :). Dziękuję jeszcze raz za wasze radę, mega mnie upokoiłyście :)
No i super :) cieszę się bardzo i będę trzymać kciuki ;)

Nie badał, ale teraz sam zaproponował. Chcemy zrobić rozszerzone badanie nasienia i zastanawiam się nad badaniem DNA od razu.
Warto znaleźć lekarza ktory pokieruje na badania. Tak aby niepotrzebnie nie robic któryś z nich. Bo sama przed to przechodziłam. Robilam sama a niektórymi niepotrzebnie zrobiłam bo nie wiedziałam zr wyniki prawidłowy nie potrzebuje dalszej diagnostyki niekiedy. Lepiej mieć wsparcie. Moze polecimy jakoegos lekarza? Skad jestes?

@mohaaa
Miłosc jaka nadejdzie.ogromna fala po urodzeniu dziecka cie poprowadzi i wszystko się wlaczy ❤❤ nic się nie martw na zapas. Odpoczywajcie i rośnijcie.zdrowo.

@roki_1991
Ja akurat sie cieszyłam ze meza nie byko przy porodzie i ze zamknęli oddzial. Wtedy jak sama jestem to sie motywuje do działania. Latwiej mi było jak nie było tłumów odwiedzin. 🤷‍♀️

Warto znaleźć lekarza ktory pokieruje na badania. Tak aby niepotrzebnie nie robic któryś z nich. Bo sama przed to przechodziłam. Robilam sama a niektórymi niepotrzebnie zrobiłam bo nie wiedziałam zr wyniki prawidłowy nie potrzebuje dalszej diagnostyki niekiedy. Lepiej mieć wsparcie. Moze polecimy jakoegos lekarza? Skad jestes?

@mohaaa
Miłosc jaka nadejdzie.ogromna fala po urodzeniu dziecka cie poprowadzi i wszystko się wlaczy ❤❤ nic się nie martw na zapas. Odpoczywajcie i rośnijcie.zdrowo.

@roki_1991
Ja akurat sie cieszyłam ze meza nie byko przy porodzie i ze zamknęli oddzial. Wtedy jak sama jestem to sie motywuje do działania. Latwiej mi było jak nie było tłumów odwiedzin. 🤷‍♀️
To właśnie ja czasem robilam jakieś dodatkowe badania na własna rękę, a potem na wizycie jak mojemu ginowi pokazywałam wyniki (które oczywiście były prawidłowe), to on do mnie po co ja to robiłam i po co kasę wydaje xD

Hej
Odebrałam wynik z genetyki i bliźniaczki były zdrowe,😞... Jutro mam rozmowę z genetykiem odnośnie wyników...
Dzis xarejestrowalismy je w usc. Ciężki dzień
Kochana, przykro mi że ciężko masz dzień... to wszystko jest bardzo smutne :( ale dla pocieszenia powiem, że dobrze że już masz to za sobą, teraz będzie z każdym dniem troszeczkę lepiej :*

To właśnie ja czasem robilam jakieś dodatkowe badania na własna rękę, a potem na wizycie jak mojemu ginowi pokazywałam wyniki (które oczywiście były prawidłowe), to on do mnie po co ja to robiłam i po co kasę wydaje xD
To mu powiedz że to nie jego kasa i będziesz wydawać na swoje bezpieczeństwo ;)

reklama
Do góry