agaaataaaa
Fanka BB :)
Ja miałam beta na poziomie 2 z czymś i to nie oznaczało ciąży, zawsze powyżej 5 było napisane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owszem, jest to brak ciąży. Ale generalnie jeśli nic się w organizmie nie dzieje to beta powinna być 0. Wiadomo że ciało kobiety to nie matematyka i też po coś te normy powyżej 5 są podane że dopiero wtedy ciąża. Ale np u mnie jak była beta 1.4 czy 1.7 (już nie pamietam) to dziewczyna tu na forum mi powiedziała żeby sprawdzić za 2 dni, bo jeśli nic się nie dzieje to powinno być 0 A jak coś drgnelo to może oznaczać ciążę. I faktycznie tak było dlatego napisałam że zostało po poprzedniej ciążyAle czemu została skoro jest 2? Znam masę dziewczyn u których normą jest beta 3-4 i nadal to brak ciąży, dopiero powyżej ,5 jest ciąża.
Myślisz
To poczekam jeszcze do końca tyg. Robiłam tak szybko betę bo same mi doradziłyscie a nie dlatego ze się nakręcam
Przyrosty się robi co 48h lub 72h dlatego po jednym dniu wynik nic Ci nie da.
Jest na tyle wcześnie, że może wzrosnąć albo i nie.
Tak testami i miałam śluz płodny jak zawsze@Szczęśliwakobieta a owu masz jakos potwierdzone, że była?
Tak testami i miałam śluz płodny jak zawsze
Dziewczyny mój beta to 2,30 tak samo jak wczoraj ;-/ to pewnie już nici z ciąży