reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No właśnie dziwne ze skoro nie ma ciąży to czemu nic nawet nie spadło wtedy.. jedna wielka nie wiadoma . Wiecie ja się nikomu tak nie zwierzam tylko tu do Was bo niektóre z was tez to przeżyły inne osoby tego nie rozumieją.

Już nic nie wiem.. kupiłam sobie piwo😾
@witch84 <2,30 tak jak wczoraj ..
A to zmienia postać rzeczy, bo <2.30 oznacza że może być zarówno 2.29 jak i 0. Widocznie laboratorium nie jest w stanie uzyskać już na takim etapie dokladniejszego wyniku i podaje <2.30. Wynik moja równie dobrze od wczoraj trochę spaść, A równie dobrze i wczoraj i dziś mogło być 0. Tak czy inaczej, na pewno nie oznacza on ciąży

Bierz bierz, ja po zabiegu razem z partnerem braliśmy kwas, bo podobno dobrze jak facet też bierze.
O proszę, nie wiedziałam o tym, ciekawe. Dobrze pamietam, ze niedługo rodzisz? :) na kiedy termin?

Ja sobie zrobiłam test w piątek i był negatywny, popiwkowalam w weekend, a w niedzielę rano obudziły mnie mdłości i okazało się że jestem w ciąży 🙈🙈
i tak jest najlepiej :) człowiek odpuszcza, a potem niespodzianka. Ja tydzień przed testem poszłam na urodziny do przyjaciółki, spilam się, bo przecież nie miałam nic do stracenia :) i było to moje ostatnie picie 😂😂

Tylko kiedyś jak robiłam będę to miałam zawsze 0, 1 .
W tym samym labie co dzis?

reklama
Do góry