Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to zmienia postać rzeczy, bo <2.30 oznacza że może być zarówno 2.29 jak i 0. Widocznie laboratorium nie jest w stanie uzyskać już na takim etapie dokladniejszego wyniku i podaje <2.30. Wynik moja równie dobrze od wczoraj trochę spaść, A równie dobrze i wczoraj i dziś mogło być 0. Tak czy inaczej, na pewno nie oznacza on ciążyJuż nic nie wiem.. kupiłam sobie piwo
@witch84 <2,30 tak jak wczoraj ..
Ja sobie zrobiłam test w piątek i był negatywny, popiwkowalam w weekend, a w niedzielę rano obudziły mnie mdłości i okazało się że jestem w ciążyJuż nic nie wiem.. kupiłam sobie piwo
@witch84 <2,30 tak jak wczoraj ..
O tez bym tak chciała myślałam ze na święta będzie prezent a tu dupa. Poczekam dziękuje wam za odpowiedzi ale i tak słabo to widzę .. pewnie nic nie maJa sobie zrobiłam test w piątek i był negatywny, popiwkowalam w weekend, a w niedzielę rano obudziły mnie mdłości i okazało się że jestem w ciąży
O proszę, nie wiedziałam o tym, ciekawe. Dobrze pamietam, ze niedługo rodzisz? na kiedy termin?Bierz bierz, ja po zabiegu razem z partnerem braliśmy kwas, bo podobno dobrze jak facet też bierze.
i tak jest najlepiej człowiek odpuszcza, a potem niespodzianka. Ja tydzień przed testem poszłam na urodziny do przyjaciółki, spilam się, bo przecież nie miałam nic do stracenia i było to moje ostatnie picieJa sobie zrobiłam test w piątek i był negatywny, popiwkowalam w weekend, a w niedzielę rano obudziły mnie mdłości i okazało się że jestem w ciąży
W tym samym labie co dzis?Tylko kiedyś jak robiłam będę to miałam zawsze 0, 1 .
No mi się coś o uszy obiło i stwierdziłam, że nic nie zaszkodzi, więc warto spróbować.O proszę, nie wiedziałam o tym, ciekawe. Dobrze pamietam, ze niedługo rodzisz? na kiedy termin?
Ale super, to już niedługoNo mi się coś o uszy obiło i stwierdziłam, że nic nie zaszkodzi, więc warto spróbować.
Koniec stycznia, ale będzie CC więc 7 mam wizytę i ustalimy konkretny termin
O tez bym tak chciała myślałam ze na święta będzie prezent a tu dupa. Poczekam dziękuje wam za odpowiedzi ale i tak słabo to widzę .. pewnie nic nie ma