reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tak miałam jak zaszła w ciążę 💕💕💕 także trzymam kciuki! Kiedy masz termin @ ?

Jutro będziesz mieć wizytę to mam nadzieję że lekarz coś powie. Ale jeśli Przy takiej becie nie będzie nic widać w macicy na usg, to obawiam się że faktycznie bedzoe to oznaczało ciążę pozamaciczna. Nie koniecznie oznacza to zabieg. Mogą być też same tabletki. Ale nie myśl o tym teraz. Poczekaj spokojnie do jutra do wizyty

Ooł 🤭 ale ja teraz jestem na diecie i dużo ćwiczę 🤭 teoretycznie powinna być za 3 dni. Jedynie co to bolą mnie piersi i częściej sikam wieczorami ale to na @ też tak mam. Może zatestuje w niedzielę jak @ nie przyjdzie chociaz wątpię w ciążę 😉

@Nadzieja_31 ja bym do jutra nie wytrzymała. Poszłabym jeszcze do trzeciego gina z jakimś super dobrym USG. Opcje są dwie albo oboje mają dupny sprzęt albo ciąża pozamaciczna. Aczkolwiek według mnie za dobrze wygląda ten przyrost żeby to była ciąża pozamaciczna 🤷 Mnie też ginka robiąca USG przy poronieniu nastraszyła, że pozamaciczna, bo nic w jamie macicy nie widzi i słabo wysycone endometrium jest. Już z jajnikiem się żegnałam 😉

@Nadzieja_31 ja bym do jutra nie wytrzymała. Poszłabym jeszcze do trzeciego gina z jakimś super dobrym USG. Opcje są dwie albo oboje mają dupny sprzęt albo ciąża pozamaciczna. Aczkolwiek według mnie za dobrze wygląda ten przyrost żeby to była ciąża pozamaciczna 🤷 Mnie też ginka robiąca USG przy poronieniu nastraszyła, że pozamaciczna, bo nic w jamie macicy nie widzi i słabo wysycone endometrium jest. Już z jajnikiem się żegnałam 😉
Boże to oni mogą usunąć mi jajnik?! Chyba zaraz zejdę na zawał 🤦😢

Spokojnie. Nic nie jest przesadzone. Według mnie te przyrosty też są za dobre na pozamaciczna ale z taką wartością coś już musi być widać. Nie stresuj się i czekaj do jutra ba wizytę. Twój lekarz jeszcze nie przekreślił Twojej ciąży 😘

Spokojnie. Nic nie jest przesadzone. Według mnie te przyrosty też są za dobre na pozamaciczna ale z taką wartością coś już musi być widać. Nie stresuj się i czekaj do jutra ba wizytę. Twój lekarz jeszcze nie przekreślił Twojej ciąży 😘
Ok na dziś wyłączam myślenie idę do ogrodu i w domu czymś się zajmę. Do usłyszenia dziewczyny.

Ooł 🤭 ale ja teraz jestem na diecie i dużo ćwiczę 🤭 teoretycznie powinna być za 3 dni. Jedynie co to bolą mnie piersi i częściej sikam wieczorami ale to na @ też tak mam. Może zatestuje w niedzielę jak @ nie przyjdzie chociaz wątpię w ciążę 😉
Jak wyśpisz to myślę że może to być to ;) testuj testuj ;)

Nie jajnik, A jajowod, ale to wcale nie jest nic powiedziane. Bo wywołują też farmakologicznie. Idź jutro do gina i zobaczysz co tam bedzoe. Przy takiej becie musi być już coś widac

Jak wyśpisz to myślę że może to być to ;) testuj testuj ;)

Nie jajnik, A jajowod, ale to wcale nie jest nic powiedziane. Bo wywołują też farmakologicznie. Idź jutro do gina i zobaczysz co tam bedzoe. Przy takiej becie musi być już coś widac
Kurczę poza tym, że dziś mija tydzień jak okres mi się spóźnia i boli mnie brzuch i podbrzusze (ale to chyba z nerwów, bo rano nie bolało) to nie mam żadnych dodatkowych objawów tylko takie uczucie jakbym miała @ dostać.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry