@Nadzieja_31 Ale przedszkole nie może nałożyć na Was kwarantanny. Dopóki nie masz informacji z sanepidu, to chyba nie jest to oficjalne?
reklama
Nadzieja_31
Fanka BB :)
Niestety podobno może bo oni w sanepidzie mają za dużo pracy@Nadzieja_31 Ale przedszkole nie może nałożyć na Was kwarantanny. Dopóki nie masz informacji z sanepidu, to chyba nie jest to oficjalne?

Aby być na kwarantannie, to powinnaś dostać decyzję administracyjną. To już nie nasz problem, że oni się nie wyrabiają. Dzwoń do lekarza i zapytaj, co masz zrobić.
edit. Wydaje mi się, że jeśli masz być na kwarantannie, to powinnaś to mieć na portalu pacjenta. Masz konto? Zobacz tutaj: Link do: Kwarantanna? Izolacja? Sprawdź na IKP | Pacjent
edit. Wydaje mi się, że jeśli masz być na kwarantannie, to powinnaś to mieć na portalu pacjenta. Masz konto? Zobacz tutaj: Link do: Kwarantanna? Izolacja? Sprawdź na IKP | Pacjent
Ostatnia edycja:
agaaataaaa
Ja nie wiem, juz brak mi komentarze do tego co oni tam robia, Pis to najwieksze zlo jakie ten kraj dotknelo w ostatnich czasach, poziom ciemnoty jest zatrwazajacy...Niestety widziałam. Wszystko się we mnie trzęsie. Jak ludzie mogli głosować na PiS. Nie mieści mi się to w głowie.
P
Paula33.
Gość
WitajDwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.

Paula919191
No właśnie zdaje sobie sprawę że będzie inaczej wiec nie wiem sama na cholerę się tak naginam haha xdLepiej powoli przyzwyczajaj się do nieogarniętego mieszkania [emoji23] Starsze dziecko jest mocno absorbujące [emoji85]
Pierwsze pół roku też miałam wszystko na tip top, a teraz nie mam kiedy [emoji2368] Wieczorem ledwo ogarnę kuchnie i potrzebuję wolnego wieczora, a w dzień czas drzemek wykorzystuję na gotowanie bo z Młodą wiszącą u nogi nie potrafię [emoji2368]
Nadzieja_31
Jadę na wizytę dziś na 19.00Aby być na kwarantannie, to powinnaś dostać decyzję administracyjną. To już nie nasz problem, że oni się nie wyrabiają. Dzwoń do lekarza i zapytaj, co masz zrobić.
Lu_cy
Niestety po uzyskaniu informacji musi już siedzieć. Teraz dużo wojewódzkich inspektorów upoważnia dyrektorów do przekazywania informacji o kwarantannie. Jest taki nawał że stacje nie wyrabiają@Nadzieja_31 Ale przedszkole nie może nałożyć na Was kwarantanny. Dopóki nie masz informacji z sanepidu, to chyba nie jest to oficjalne?
Takaja123
@roki_1991 Kurcze na samą myśl mam stresa i mi słabo 
dopiero wzięłam się za siebie. Mam plan jeszcze zgubić kilka kg
Ale wątpię w cud więc nie chce się nakręcać.
@mohaaa a ja tam wiedziałam, że u Ciebie coś będzie
jsk tam wizyta? 
@Paula919191 piękna księżniczka

domyślam się, że trudno o chwilę wolnego
buziaczki 

@mohaaa a ja tam wiedziałam, że u Ciebie coś będzie

@Paula919191 piękna księżniczka

Ostatnia edycja:
reklama