reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aby być na kwarantannie, to powinnaś dostać decyzję administracyjną. To już nie nasz problem, że oni się nie wyrabiają. Dzwoń do lekarza i zapytaj, co masz zrobić.

edit. Wydaje mi się, że jeśli masz być na kwarantannie, to powinnaś to mieć na portalu pacjenta. Masz konto? Zobacz tutaj: Link do: Kwarantanna? Izolacja? Sprawdź na IKP | Pacjent

Ostatnia edycja:
Dwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.
Witaj 😊 ja w lipcu straciłam już 2 ciążę w tym roku, na początku sierpnia miałam łyżeczkowanie. W tym miesiącu zaczęliśmy na nowo się starać o dzidzie. Jutro planowo mam dostać @ ale mam nadzieję że nie przyjdzie. Dzisiaj byłam u pani ginekolog i na usg był widoczny pęcherzyk i ciałko żółte. Nie wiadomo czy to pęcherzyk ciążowy i w poniedziałek mam iść zrobić betę a w weekend zwykły test ciążowy. Dostałam leki acard 75mg, duphaston, witaminy, witaminę D3 2000j. i też się bardzo boję. Myślę że musimy na siebie uważać i myśleć pozytywnie bo stres na pewno nie wpływa dobrze.

Lepiej powoli przyzwyczajaj się do nieogarniętego mieszkania [emoji23] Starsze dziecko jest mocno absorbujące [emoji85]
Pierwsze pół roku też miałam wszystko na tip top, a teraz nie mam kiedy [emoji2368] Wieczorem ledwo ogarnę kuchnie i potrzebuję wolnego wieczora, a w dzień czas drzemek wykorzystuję na gotowanie bo z Młodą wiszącą u nogi nie potrafię [emoji2368]
No właśnie zdaje sobie sprawę że będzie inaczej wiec nie wiem sama na cholerę się tak naginam haha xd

@roki_1991 Kurcze na samą myśl mam stresa i mi słabo 😅🤭 dopiero wzięłam się za siebie. Mam plan jeszcze zgubić kilka kg 😂Ale wątpię w cud więc nie chce się nakręcać.

@mohaaa a ja tam wiedziałam, że u Ciebie coś będzie 😁 jsk tam wizyta? 😘

@Paula919191 piękna księżniczka 🥰🥰🥰 domyślam się, że trudno o chwilę wolnego 😉 buziaczki 😘

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry