reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzieki za odp Kochana :)
Zatem tak bedziemy dzialac :) W szpitalu spotkalam dziewczyne i ona powiedziala, ze w pierwszym cyklu zaszla, ale robili to codziennie... codziennie to nie wiem czy bym dala rade, przeciez czasem u nas tam tez potrzeba regeneracji na dole.
Dla pocieszenia powiem, ze my w ostatnim cyklu, w którym się udało, wspolzylismy tylko 3 razy w ciągu całe miesiąca 😅

Który u ciebie tydzień robiłaś betę? Ni e nakręcaj się jakie bierzesz leki?
Robiłam tydzień temu, dziś 5+5
Biore Metypred, progesteron, acard i heparynę.

Dla pocieszenia powiem, ze my w ostatnim cyklu, w którym się udało, wspolzylismy tylko 3 razy w ciągu całe miesiąca [emoji28]

Robiłam tydzień temu, dziś 5+5
Biore Metypred, progesteron, acard i heparynę.
No ja mam podobny zestaw plus glucophage na noc i na diecie cały czas jestem. Masz jakieś objawy? A propo plamień to jak dziewczyny tu nie raz piszą nie zawsze oznaczaja coś złego ale wiem co w głowie siedzi niestety. Takim jak my po przejścia jest bardzo trudno..

No ja mam podobny zestaw plus glucophage na noc i na diecie cały czas jestem. Masz jakieś objawy? A propo plamień to jak dziewczyny tu nie raz piszą nie zawsze oznaczaja coś złego ale wiem co w głowie siedzi niestety. Takim jak my po przejścia jest bardzo trudno..
Jestem bardzo senna, szczególnie w pracy do południa 😅 No i wieczorem. Poza tym ciagle czuje głód. Mam tez dużo śluzu i chce mi się często siusiu. Na razie plamienie było jednorazowe. Oby tak zostało. Strasznie wzdeta jestem i jak tylko wracam do domu to wskakuje w legginsy

Już mam schize znów, bo w śluzie dziś coś beżowego zobaczyłam :/ jednak nie można się cieszyć za bardzo :/
Kochana, a to nie wina acardu? Takie podplamiania? Nie znam się, ale czytałam na innych forach, ze się zdarza. Może dopytaj gina. Sama nie jestem jeszcze w ciąży, ale odkąd biorę acard po owulacji zaczynam leciutko plamić aż do miesiączki. Przed braniem acardu tak nie miałam.

Kochana, a to nie wina acardu? Takie podplamiania? Nie znam się, ale czytałam na innych forach, ze się zdarza. Może dopytaj gina. Sama nie jestem jeszcze w ciąży, ale odkąd biorę acard po owulacji zaczynam leciutko plamić aż do miesiączki. Przed braniem acardu tak nie miałam.
Nie mam pojęcia, ale ciekawe to. Dzięki :)

Załączniki

• F8165B9A-C9B0-4B59-A176-AC61A9FA5B4D.jpeg
    F8165B9A-C9B0-4B59-A176-AC61A9FA5B4D.jpeg
    214,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Jestem bardzo senna, szczególnie w pracy do południa [emoji28] No i wieczorem. Poza tym ciagle czuje głód. Mam tez dużo śluzu i chce mi się często siusiu. Na razie plamienie było jednorazowe. Oby tak zostało. Strasznie wzdeta jestem i jak tylko wracam do domu to wskakuje w legginsy
No ja z jedzeniem to mam to samo ciągle głodna.. Jem co dwie godziny.. A że jestem na diecie cukrzycowej to muszę kabinowac...

Do góry