@monika1708 @annkow111 @witch84 @Charlotte21 dziękuję Wam za informację. Już właśnie dzwoniłam do jednej przychodni po waszych postach i już wszystko wiem. Mam złożyć deklarację o lekarza, położna i pielęgniarkę i wszystko będzie załatwione. Nie jest to przychodnia na moim osiedlu ale rozmawiałam z tą położna środowiskowa i ona mówi, że nie ma problemu ona też na te osiedle przychodzi. Do tego będą uruchamiać jakiś cykl spotkan dla przyszłych mam w przychodni i też mnie zapisze.
@Charlotte21 chciałam zapytać o Twoje TSH w ciąży, bo pamiętam, że miałaś podobnie jak ja. Czy jak u Ciebie przestało rosnąć to już spadało i schodziłas z dawki leków czy to jest tak skokowo? U mnie ostatnio cały czas rosło a teraz jest tendencja spadkowa. Wiec się zastanawiam czy jeszcze wzrośnie i będę zwiększać dawkę czy już będę schodzić z tej co biorę.
@Charlotte21 chciałam zapytać o Twoje TSH w ciąży, bo pamiętam, że miałaś podobnie jak ja. Czy jak u Ciebie przestało rosnąć to już spadało i schodziłas z dawki leków czy to jest tak skokowo? U mnie ostatnio cały czas rosło a teraz jest tendencja spadkowa. Wiec się zastanawiam czy jeszcze wzrośnie i będę zwiększać dawkę czy już będę schodzić z tej co biorę.