reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć wszystkim. Mam "problem" otóż tak 31.08 dostałam lekkich plamien 1.09 dostałam okres (średni) 2.09 (lekki) dzisiaj już czysto. Okres trwał 2 dni. Nie wiem czy się martwić czy jechać do gin czy olac sytuację i czekać i zobaczyć jak będzie wyglądał następny okres[emoji848]

Dodam że poprzedni okres to były same plamienia i trwały 3 dni a teraz był troszkę mocniejszy ale za to krótszy.

Poradzicie coś?

Cześć wszystkim. Mam "problem" otóż tak 31.08 dostałam lekkich plamien 1.09 dostałam okres (średni) 2.09 (lekki) dzisiaj już czysto. Okres trwał 2 dni. Nie wiem czy się martwić czy jechać do gin czy olac sytuację i czekać i zobaczyć jak będzie wyglądał następny okres[emoji848]

Dodam że poprzedni okres to były same plamienia i trwały 3 dni a teraz był troszkę mocniejszy ale za to krótszy.

Poradzicie coś?
@młoda1994 ty chyba nigdy nie miałaś obfitych miesiączek? Mi po poronieniu też się zmieniły albo trwają 4dni albo w czwartym dniu jest czysto i piątego znów wraca. Mam też koleżankę, u której miesiączka normalnie trwa tylko 3dni i jest bardzo skąpa.
Zaczekaj do kolejnej @ i zobaczysz czy to już tak będą zawsze wyglądać. Cykl ile trwał? Bo często jest też tak, że im krótszy cykl tym endometrium jest mniejsze i stąd krótsze i bardziej skąpe krwawienie.

@młoda1994 ty chyba nigdy nie miałaś obfitych miesiączek? Mi po poronieniu też się zmieniły albo trwają 4dni albo w czwartym dniu jest czysto i piątego znów wraca. Mam też koleżankę, u której miesiączka normalnie trwa tylko 3dni i jest bardzo skąpa.
Zaczekaj do kolejnej @ i zobaczysz czy to już tak będą zawsze wyglądać. Cykl ile trwał? Bo często jest też tak, że im krótszy cykl tym endometrium jest mniejsze i stąd krótsze i bardziej skąpe krwawienie.
Tak zawsze miałam słabsze miesiączki ale trwały mimo wszystko 4-5 dni ale nigdy 2-3 dni. Cykl trwał 30 dni bo plamien nie zaliczam do miesiączki. To jest już 2 okres taki "dziwny".

14dc miałam prawie pozytyw test owu a okres przyszedł 15dni po domniemanej owu (nie mam potwierdzonej, jedynie testy tylko).

Edit: zeszły cykl trwał aż 60 dni a plamienie samo było i tylko trwało 3 dni.

Ostatnia edycja:

Poradzicie coś?
Może Ci się zmieniło. Generalnie nie ma nic zlego w krótkich okresach, niby te slimaczace się kilka dni na brązowo są bardziej niepokojące. W sumie jest lepiej niż miesiąc temu, bo miałaś teraz krew.

Może Ci się zmieniło. Generalnie nie ma nic zlego w krótkich okresach, niby te slimaczace się kilka dni na brązowo są bardziej niepokojące. W sumie jest lepiej niż miesiąc temu, bo miałaś teraz krew.
To prawda 1.09 3 podpaski na dzień poszły a w zeszłym cyklu na samych wkładkach jechałam.

My dalej z Marcelinka w szpitalu bo wyszło jej za wysokie crp i dostała antybiotyk. Dwa dni była na innym oddziale ale mogłam do niej chodzić karmić no i w końcu jesteśmy już razem 🥰 crp ładnie spada ale procedura jest taka że musimy być 5dni pod obserwacja od rozpoczęcia antybiotyku więc nie nastawiam się na wyjście szybciej niż niedziela -poniedziałek. Poza tym rozkręcam laktację, miałam już momenty załamania na szczescie zacisnelam zęby, dzialam z laktatorem plus przystawiam i już coś zaczyna się dziac w dobra stronę :)
Oto mój mały wielki człowiek

Załączniki

• IMG_20200903_122626.jpg
    IMG_20200903_122626.jpg
    808 KB · Wyświetleń: 78
Dziewczyny! ☺ W którym tygodniu pojawiły się u Was mdłości? Albo jakiekolwiek objawy ciąży?
Jeszcze przed testem i myślałam że się zatrułam 🤦‍♀️😂
My dalej z Marcelinka w szpitalu bo wyszło jej za wysokie crp i dostała antybiotyk. Dwa dni była na innym oddziale ale mogłam do niej chodzić karmić no i w końcu jesteśmy już razem 🥰 crp ładnie spada ale procedura jest taka że musimy być 5dni pod obserwacja od rozpoczęcia antybiotyku więc nie nastawiam się na wyjście szybciej niż niedziela -poniedziałek. Poza tym rozkręcam laktację, miałam już momenty załamania na szczescie zacisnelam zęby, dzialam z laktatorem plus przystawiam i już coś zaczyna się dziac w dobra stronę :)
Oto mój mały wielki człowiek
Cudna ❤️ dobrze, że już jest z Tobą. Myślę o Was ciepło, oby jak najszybciej udało się wrócić do domku. Odwiedzin nie ma już terazpo porodzie??

Jeszcze przed testem i myślałam że się zatrułam [emoji2356][emoji23]

Cudna [emoji3590] dobrze, że już jest z Tobą. Myślę o Was ciepło, oby jak najszybciej udało się wrócić do domku. Odwiedzin nie ma już terazpo porodzie??
Odwiedzin chyba nie ma w żadnym szpitalu [emoji17] przynajmniej w Warszawie, ewentualnie paczki można zostawiać. Ja na bieżąco bo termin na listopad [emoji28]

reklama
Do góry