Lu_cy
Fanka BB :)
Jakos 7-8 tydzień i trwały do 16 [emoji38][emoji38]Dziewczyny! [emoji3526] W którym tygodniu pojawiły się u Was mdłości? Albo jakiekolwiek objawy ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakos 7-8 tydzień i trwały do 16 [emoji38][emoji38]Dziewczyny! [emoji3526] W którym tygodniu pojawiły się u Was mdłości? Albo jakiekolwiek objawy ciąży?
@młoda1994 ty chyba nigdy nie miałaś obfitych miesiączek? Mi po poronieniu też się zmieniły albo trwają 4dni albo w czwartym dniu jest czysto i piątego znów wraca. Mam też koleżankę, u której miesiączka normalnie trwa tylko 3dni i jest bardzo skąpa.Cześć wszystkim. Mam "problem" otóż tak 31.08 dostałam lekkich plamien 1.09 dostałam okres (średni) 2.09 (lekki) dzisiaj już czysto. Okres trwał 2 dni. Nie wiem czy się martwić czy jechać do gin czy olac sytuację i czekać i zobaczyć jak będzie wyglądał następny okres[emoji848]
Dodam że poprzedni okres to były same plamienia i trwały 3 dni a teraz był troszkę mocniejszy ale za to krótszy.
Poradzicie coś?
Tak zawsze miałam słabsze miesiączki ale trwały mimo wszystko 4-5 dni ale nigdy 2-3 dni. Cykl trwał 30 dni bo plamien nie zaliczam do miesiączki. To jest już 2 okres taki "dziwny".@młoda1994 ty chyba nigdy nie miałaś obfitych miesiączek? Mi po poronieniu też się zmieniły albo trwają 4dni albo w czwartym dniu jest czysto i piątego znów wraca. Mam też koleżankę, u której miesiączka normalnie trwa tylko 3dni i jest bardzo skąpa.
Zaczekaj do kolejnej @ i zobaczysz czy to już tak będą zawsze wyglądać. Cykl ile trwał? Bo często jest też tak, że im krótszy cykl tym endometrium jest mniejsze i stąd krótsze i bardziej skąpe krwawienie.
Może Ci się zmieniło. Generalnie nie ma nic zlego w krótkich okresach, niby te slimaczace się kilka dni na brązowo są bardziej niepokojące. W sumie jest lepiej niż miesiąc temu, bo miałaś teraz krew.Cześć wszystkim. Mam "problem" otóż tak 31.08 dostałam lekkich plamien 1.09 dostałam okres (średni) 2.09 (lekki) dzisiaj już czysto. Okres trwał 2 dni. Nie wiem czy się martwić czy jechać do gin czy olac sytuację i czekać i zobaczyć jak będzie wyglądał następny okres[emoji848]
Dodam że poprzedni okres to były same plamienia i trwały 3 dni a teraz był troszkę mocniejszy ale za to krótszy.
Poradzicie coś?
To prawda 1.09 3 podpaski na dzień poszły a w zeszłym cyklu na samych wkładkach jechałam.Może Ci się zmieniło. Generalnie nie ma nic zlego w krótkich okresach, niby te slimaczace się kilka dni na brązowo są bardziej niepokojące. W sumie jest lepiej niż miesiąc temu, bo miałaś teraz krew.
Jeszcze przed testem i myślałam że się zatrułamDziewczyny! ☺ W którym tygodniu pojawiły się u Was mdłości? Albo jakiekolwiek objawy ciąży?
Cudna dobrze, że już jest z Tobą. Myślę o Was ciepło, oby jak najszybciej udało się wrócić do domku. Odwiedzin nie ma już terazpo porodzie??My dalej z Marcelinka w szpitalu bo wyszło jej za wysokie crp i dostała antybiotyk. Dwa dni była na innym oddziale ale mogłam do niej chodzić karmić no i w końcu jesteśmy już razem crp ładnie spada ale procedura jest taka że musimy być 5dni pod obserwacja od rozpoczęcia antybiotyku więc nie nastawiam się na wyjście szybciej niż niedziela -poniedziałek. Poza tym rozkręcam laktację, miałam już momenty załamania na szczescie zacisnelam zęby, dzialam z laktatorem plus przystawiam i już coś zaczyna się dziac w dobra stronę
Oto mój mały wielki człowiek
Odwiedzin chyba nie ma w żadnym szpitalu [emoji17] przynajmniej w Warszawie, ewentualnie paczki można zostawiać. Ja na bieżąco bo termin na listopad [emoji28]Jeszcze przed testem i myślałam że się zatrułam [emoji2356][emoji23]
Cudna [emoji3590] dobrze, że już jest z Tobą. Myślę o Was ciepło, oby jak najszybciej udało się wrócić do domku. Odwiedzin nie ma już terazpo porodzie??
U mnie wcale, aż do końca ciąży (plamień nie liczę jako objawów) - w każdej z 3 moich ciąż.Dziewczyny! ☺ W którym tygodniu pojawiły się u Was mdłości? Albo jakiekolwiek objawy ciąży?