roki_1991
Fanka BB :)
Te plemienia na samiutkim początku, tak jak teraz piszesz, to mogą być właśnie objawy implantacji, więc jak najbardziej normalne i nie groźne nie mają nic wspólnego ze stratą ciążyTak powtórzę ale martwię się bo moja pierwsza ciąża tez sie zaczęła takim plamieniem i nie skończyła się dobrze... No nic czekam na rozwój sytuacji
Masz jakby przegrode w macicy?Przeżyłam dokładnie to samo I dodam, ze mam wadę macicy (podwójna macica), co może, a nie musi byc przyczyna tych dwóch poronień. Musimy wypłakać ból, a później podnieść do góry głowę i działać dalej.
Doskonale to rozumiem. Ale jeśli miałaś zabieg lyzeczkowania, to szpital musiał zabezpieczyć tzw bloczki parafinowe, które poszły do badania hist-pat. Można je wypożyczyć i z nich zrobić badania. Nie wszystkie wady wykrywa z tego co pamiętam ale coś się da, bo sama tak robilam@roki_1991 chyba po tej naszej stracie ciężko było nam myśleć o badaniach dzieciątka.. i niestety tych badań nie wykonalismy. Pewnie badania kariotypu wykonamy z mężem i dziękuję że przydatne informacje