reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oto ja. ;) Miłka ❤ 3580 g szczęścia, 54 cm ;) godzina 3.18, 14.05.2020
Poród...hmmm. Nie jestem jeszcze gotowa o nim napisać, łatwo nie było.
Kochana gratuluje!!❤️❤️❤️ Cudowna córeczka 🥰 dużo zdrówka dla Was!😘
Ale malutki brzusio [emoji7]Łucja właśnie wychodzi z 68. Na lato mam 74, kilka 80 na ewentualną ciepłą jesień [emoji4]
W sumie zależy jakie firmy kupujesz - h&m i newbie wychodzą zawsze większe i w nich jeszcze chwilę pochodzi, ale np ze smyka 68 już dawno wyrosła.

Proszę kilka zdjęć mojego klopsa [emoji3590]Zobacz załącznik 1119743Zobacz załącznik 1119744Zobacz załącznik 1119745Zobacz załącznik 1119746Zobacz załącznik 1119747
Śliczniutka Łucja❤️ My za niespełna tydzień kończymy 4 miesiące a Oliwii już by się przydały ubranka na 74😅 ale tak jak mówisz newbie i hm ma jeszcze 68, chociaż na wizycie 3 tygodnie temu, pielęgniarka już ją zmierzyła na 70 cm i 7280g 🙈🙈 No kluska jak się patrzy!😅

reklama
Kochana gratuluje!![emoji3590][emoji3590][emoji3590] Cudowna córeczka [emoji3059] dużo zdrówka dla Was![emoji8]

Śliczniutka Łucja[emoji3590] My za niespełna tydzień kończymy 4 miesiące a Oliwii już by się przydały ubranka na 74[emoji28] ale tak jak mówisz newbie i hm ma jeszcze 68, chociaż na wizycie 3 tygodnie temu, pielęgniarka już ją zmierzyła na 70 cm i 7280g [emoji85][emoji85] No kluska jak się patrzy![emoji28]
Nasza waga z dzis to 6500 i uslyszalam ze to za duzo o 1 kg, a tobie nic nie mowila? [emoji16] [emoji16]

Kochana gratuluje!![emoji3590][emoji3590][emoji3590] Cudowna córeczka [emoji3059] dużo zdrówka dla Was![emoji8]

Śliczniutka Łucja[emoji3590] My za niespełna tydzień kończymy 4 miesiące a Oliwii już by się przydały ubranka na 74[emoji28] ale tak jak mówisz newbie i hm ma jeszcze 68, chociaż na wizycie 3 tygodnie temu, pielęgniarka już ją zmierzyła na 70 cm i 7280g [emoji85][emoji85] No kluska jak się patrzy![emoji28]
Daj jakieś fotki Oliwki [emoji7]
Nasza waga z dzisiaj to 8800 [emoji85]
Nasza waga z dzis to 6500 i uslyszalam ze to za duzo o 1 kg, a tobie nic nie mowila? [emoji16] [emoji16]
I ciekawe jak wg tej pielęgniarki /lekarki miałabyś ograniczyć to jedzenie [emoji23]

Dziewczyny sprawdzałyście owulacje przy pcos testami? Lekarz mówi, że po dwóch nieudanych cyjlach zrobimy monotoring, ale ciekawość wygrywa :-D

@Paula919191 brzunio jeszcze malutki ale poczekaj wystrzeli jeszcze i będziesz tęskniła za malutkim brzuszkiem 🥰 pięknie wyglądasz ❤️

@Jivka jeju jaka Łucja już duża dziewczynka 😍 czas leci, a dopiero co wróciłaś z wakacji z pamiątka 😁

@coco07 Chętnie zobaczę Twoja Księżniczkę ❤️

@młoda1994 jak tam kochana udało się dostać do kliniki? Mam nadzieję, że szybko ruszycie z leczeniem ❤️

@Paula919191 brzunio jeszcze malutki ale poczekaj wystrzeli jeszcze i będziesz tęskniła za malutkim brzuszkiem [emoji3059] pięknie wyglądasz [emoji3590]

@Jivka jeju jaka Łucja już duża dziewczynka [emoji7] czas leci, a dopiero co wróciłaś z wakacji z pamiątka [emoji16]

@coco07 Chętnie zobaczę Twoja Księżniczkę [emoji3590]

@młoda1994 jak tam kochana udało się dostać do kliniki? Mam nadzieję, że szybko ruszycie z leczeniem [emoji3590]
Nie udało się. Będę dzisiaj próbować. I tak muszę termin załatwić dopiero na czerwiec bo jeszcze nie mam krwawienia no i mąż musi załatwić wolne a z dnia na dzień się nie da bo nie dostanie urlopu.

Może ty mi doradzisz. Jak myślisz jak już będzie ustalony termin zrobić apstynencji 3-4 dni i jak wspomną o badaniu nasienia to pow że mąż ma już abstynencję i można pobrać próbkę do badania żeby nie czekać do kolejnej wizyty. Choc zdaje sobie sprawę że mogą nie chcieć pobrać próbki nasienia na pierwszej wizycie w klinice.

Nie udało się. Będę dzisiaj próbować. I tak muszę termin załatwić dopiero na czerwiec bo jeszcze nie mam krwawienia no i mąż musi załatwić wolne a z dnia na dzień się nie da bo nie dostanie urlopu.

Może ty mi doradzisz. Jak myślisz jak już będzie ustalony termin zrobić apstynencji 3-4 dni i jak wspomną o badaniu nasienia to pow że mąż ma już abstynencję i można pobrać próbkę do badania żeby nie czekać do kolejnej wizyty. Choc zdaje sobie sprawę że mogą nie chcieć pobrać próbki nasienia na pierwszej wizycie w klinice.
Pytanie nie do mnie i nie wiem jak jest w Niemczech, ale u nas w Klinikach niepłodności trzeba się umówić na dany dzień i godzinę na badanie nasienia

Spytała tylko jak karmie 😅 powiedziałam ze piersią i nic już nie mówiła 🙈 może gdybym dokarmiała mm to by powiedziała ze ograniczyć 🤔 a tak, to jak pierś ograniczyć jak Oliwia nie ccce smoczka i czasem w nocy budzi się co godzinę i drze się dopóki jej cyca nie wsadzę! A jak już to zrobię to jest z jej strony taki pomruk „łuuuuuu” i spokój ...🙉😅🤭

reklama
Do góry