Zabulinka_86
Fanka BB :)
To całkiem spoko.Dokładnie 17 dni
Ja robiłam na NFZ, zobaczymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To całkiem spoko.Dokładnie 17 dni
Ja w zasadzie tez, ale przez invicte, bo mieli podpisana umowę z NFZ, wiec wyszło za freeTo całkiem spoko.
Ja robiłam na NFZ, zobaczymy.
Ej no twojej Łucji ze tak powiem tez niczego nie brakuje [emoji16][emoji4] heheheDaj jakieś fotki Oliwki [emoji7]
Nasza waga z dzisiaj to 8800 [emoji85] I ciekawe jak wg tej pielęgniarki /lekarki miałabyś ograniczyć to jedzenie [emoji23]
Spytała tylko jak karmie [emoji28] powiedziałam ze piersią i nic już nie mówiła [emoji85] może gdybym dokarmiała mm to by powiedziała ze ograniczyć [emoji848] a tak, to jak pierś ograniczyć jak Oliwia nie ccce smoczka i czasem w nocy budzi się co godzinę i drze się dopóki jej cyca nie wsadzę! A jak już to zrobię to jest z jej strony taki pomruk „łuuuuuu” i spokój ...[emoji86][emoji28][emoji2960]
Mamy wyniki kariotypow, na szczęście prawidłowe Ufff
Ej no twojej Łucji ze tak powiem tez niczego nie brakuje [emoji16][emoji4] hehehe