reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oto ja. ;) Miłka ❤ 3580 g szczęścia, 54 cm ;) godzina 3.18, 14.05.2020
Poród...hmmm. Nie jestem jeszcze gotowa o nim napisać, łatwo nie było.
Kochana gratuluje!!❤️❤️❤️ Cudowna córeczka 🥰 dużo zdrówka dla Was!😘
Ale malutki brzusio [emoji7]Łucja właśnie wychodzi z 68. Na lato mam 74, kilka 80 na ewentualną ciepłą jesień [emoji4]
W sumie zależy jakie firmy kupujesz - h&m i newbie wychodzą zawsze większe i w nich jeszcze chwilę pochodzi, ale np ze smyka 68 już dawno wyrosła.

Proszę kilka zdjęć mojego klopsa [emoji3590]Zobacz załącznik 1119743Zobacz załącznik 1119744Zobacz załącznik 1119745Zobacz załącznik 1119746Zobacz załącznik 1119747
Śliczniutka Łucja❤️ My za niespełna tydzień kończymy 4 miesiące a Oliwii już by się przydały ubranka na 74😅 ale tak jak mówisz newbie i hm ma jeszcze 68, chociaż na wizycie 3 tygodnie temu, pielęgniarka już ją zmierzyła na 70 cm i 7280g 🙈🙈 No kluska jak się patrzy!😅

reklama
Kochana gratuluje!![emoji3590][emoji3590][emoji3590] Cudowna córeczka [emoji3059] dużo zdrówka dla Was![emoji8]

Śliczniutka Łucja[emoji3590] My za niespełna tydzień kończymy 4 miesiące a Oliwii już by się przydały ubranka na 74[emoji28] ale tak jak mówisz newbie i hm ma jeszcze 68, chociaż na wizycie 3 tygodnie temu, pielęgniarka już ją zmierzyła na 70 cm i 7280g [emoji85][emoji85] No kluska jak się patrzy![emoji28]
Nasza waga z dzis to 6500 i uslyszalam ze to za duzo o 1 kg, a tobie nic nie mowila? [emoji16] [emoji16]

Kochana gratuluje!![emoji3590][emoji3590][emoji3590] Cudowna córeczka [emoji3059] dużo zdrówka dla Was![emoji8]

Śliczniutka Łucja[emoji3590] My za niespełna tydzień kończymy 4 miesiące a Oliwii już by się przydały ubranka na 74[emoji28] ale tak jak mówisz newbie i hm ma jeszcze 68, chociaż na wizycie 3 tygodnie temu, pielęgniarka już ją zmierzyła na 70 cm i 7280g [emoji85][emoji85] No kluska jak się patrzy![emoji28]
Daj jakieś fotki Oliwki [emoji7]
Nasza waga z dzisiaj to 8800 [emoji85]
Nasza waga z dzis to 6500 i uslyszalam ze to za duzo o 1 kg, a tobie nic nie mowila? [emoji16] [emoji16]
I ciekawe jak wg tej pielęgniarki /lekarki miałabyś ograniczyć to jedzenie [emoji23]

Dziewczyny sprawdzałyście owulacje przy pcos testami? Lekarz mówi, że po dwóch nieudanych cyjlach zrobimy monotoring, ale ciekawość wygrywa :-D

@Paula919191 brzunio jeszcze malutki ale poczekaj wystrzeli jeszcze i będziesz tęskniła za malutkim brzuszkiem 🥰 pięknie wyglądasz ❤️

@Jivka jeju jaka Łucja już duża dziewczynka 😍 czas leci, a dopiero co wróciłaś z wakacji z pamiątka 😁

@coco07 Chętnie zobaczę Twoja Księżniczkę ❤️

@młoda1994 jak tam kochana udało się dostać do kliniki? Mam nadzieję, że szybko ruszycie z leczeniem ❤️

@Paula919191 brzunio jeszcze malutki ale poczekaj wystrzeli jeszcze i będziesz tęskniła za malutkim brzuszkiem [emoji3059] pięknie wyglądasz [emoji3590]

@Jivka jeju jaka Łucja już duża dziewczynka [emoji7] czas leci, a dopiero co wróciłaś z wakacji z pamiątka [emoji16]

@coco07 Chętnie zobaczę Twoja Księżniczkę [emoji3590]

@młoda1994 jak tam kochana udało się dostać do kliniki? Mam nadzieję, że szybko ruszycie z leczeniem [emoji3590]
Nie udało się. Będę dzisiaj próbować. I tak muszę termin załatwić dopiero na czerwiec bo jeszcze nie mam krwawienia no i mąż musi załatwić wolne a z dnia na dzień się nie da bo nie dostanie urlopu.

Może ty mi doradzisz. Jak myślisz jak już będzie ustalony termin zrobić apstynencji 3-4 dni i jak wspomną o badaniu nasienia to pow że mąż ma już abstynencję i można pobrać próbkę do badania żeby nie czekać do kolejnej wizyty. Choc zdaje sobie sprawę że mogą nie chcieć pobrać próbki nasienia na pierwszej wizycie w klinice.

Nie udało się. Będę dzisiaj próbować. I tak muszę termin załatwić dopiero na czerwiec bo jeszcze nie mam krwawienia no i mąż musi załatwić wolne a z dnia na dzień się nie da bo nie dostanie urlopu.

Może ty mi doradzisz. Jak myślisz jak już będzie ustalony termin zrobić apstynencji 3-4 dni i jak wspomną o badaniu nasienia to pow że mąż ma już abstynencję i można pobrać próbkę do badania żeby nie czekać do kolejnej wizyty. Choc zdaje sobie sprawę że mogą nie chcieć pobrać próbki nasienia na pierwszej wizycie w klinice.
Pytanie nie do mnie i nie wiem jak jest w Niemczech, ale u nas w Klinikach niepłodności trzeba się umówić na dany dzień i godzinę na badanie nasienia

Spytała tylko jak karmie 😅 powiedziałam ze piersią i nic już nie mówiła 🙈 może gdybym dokarmiała mm to by powiedziała ze ograniczyć 🤔 a tak, to jak pierś ograniczyć jak Oliwia nie ccce smoczka i czasem w nocy budzi się co godzinę i drze się dopóki jej cyca nie wsadzę! A jak już to zrobię to jest z jej strony taki pomruk „łuuuuuu” i spokój ...🙉😅🤭

reklama
Do góry