Takaja123
Fanka BB :)
@kb.karola90 wszystkiego co najlepsze dla Antosia moc całusków co tam u Was słychać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na temat torbieli wypowiadać się nie będę, bo nie chcę nikogo straszyć. Jak jest torbiel to znaczy, że był wylew. U mojego syna po wylewie II stopnia były torbiele, które się wchłonęły. I co? Od 2,5mca życia był intensywnie rehabilitowany. O każdy nowy krok w rozwoju ruchowym była ciężka walka. Jak miał 4lata zdiagnozowano u niego zaburzenia autystyczne, oczywiście spowodowane tym co go spotkało podczas porodu. Także my jesteśmy kiepskim przykładem. Aczkolwiek znam przypadki gdzie obyło się bez jakichkolwiek powikłań i rozwój dzieci jest prawidłowy czego i Wam życzę.
Nie odbierz tego zle [emoji6], ale piszesz ze nie chcesz sie wypowiadać i straszyć ale moim zdaniem jednak to zrobiłaś, nnat dopiero co urodzila i chyba nie potrzebne jej takie informacje w tym momencie, a od opiniowania czy był wylew czy nie jest lekarz który mówił że jest wszystko w porządku ... [emoji848][emoji848][emoji848]Ja na temat torbieli wypowiadać się nie będę, bo nie chcę nikogo straszyć. Jak jest torbiel to znaczy, że był wylew. U mojego syna po wylewie II stopnia były torbiele, które się wchłonęły. I co? Od 2,5mca życia był intensywnie rehabilitowany. O każdy nowy krok w rozwoju ruchowym była ciężka walka. Jak miał 4lata zdiagnozowano u niego zaburzenia autystyczne, oczywiście spowodowane tym co go spotkało podczas porodu. Także my jesteśmy kiepskim przykładem. Aczkolwiek znam przypadki gdzie obyło się bez jakichkolwiek powikłań i rozwój dzieci jest prawidłowy czego i Wam życzę.
Ja na temat torbieli wypowiadać się nie będę, bo nie chcę nikogo straszyć. Jak jest torbiel to znaczy, że był wylew. U mojego syna po wylewie II stopnia były torbiele, które się wchłonęły. I co? Od 2,5mca życia był intensywnie rehabilitowany. O każdy nowy krok w rozwoju ruchowym była ciężka walka. Jak miał 4lata zdiagnozowano u niego zaburzenia autystyczne, oczywiście spowodowane tym co go spotkało podczas porodu. Także my jesteśmy kiepskim przykładem. Aczkolwiek znam przypadki gdzie obyło się bez jakichkolwiek powikłań i rozwój dzieci jest prawidłowy czego i Wam życzę.
@Takaja123 Antolek skończył dzisiaj roczek. Nie wiem kiedy to zleciało. To był Przepiękny rok. Targają mną dzisiaj emocje, wspominam dzień koedy mój CUD-owny chłopczyk przyszedł na świat. Ahh co to była za ulga kiedy go zobaczyłam.
A co u nas...dobija mnie ta korona ale cieszymy się soba ile możemy. Antek jest bardzo że mną związany a przez to wszystko jeszcze bardziej mamusiowy się zrobił. Nie przechodził roczku ale za to raczkuje z prędkością torpedy. Ma 7 ząbków. Uwielbia muzykę i taniec. Kocha zwierzątka. Jest wspaniałym chłopcem, jest naprawdę grzeczny chociaż ma czasem takie dni ze wychodzę z siebie. No i jak na prawdziwego małego faceta przystało śpi z mamą w łóżku aaaa i nadal jest cycusiowy
A co u Ciebie??
@nnat. co do torbiela to Antek ma go nadal, ale od kilku miesięcy jego rozmiar się nie zwiększał więc już nie musimy go kontrolować. Także że spokojem.
@hona ja Ciebie pamiętam o baaaaardzo monco trzymam za Was kciuki...
Dziękuje bardzo w imieniu Antosia@kb.karola90 Cudowny Antoś!![emoji7][emoji173]️ i nadal ma te piękne włoski Wszystkiego najwspanialszego dla synusia [emoji847] ja czuje, ze moja córa będzie tak samo mamusiowa, jak Antoś [emoji4] ale czekam już na to z niecierpliwością [emoji16][emoji847]
Aaaa no tak...Kochana Wszystkiego Najlepszego i życzę Ci przede wszystkim spełnienia marzeń!!! Ja tak bardzo wierzę że w końcu zaświeci dla Was słoneczko...Antoś to mój prezent urodzinowy, obchodzimy urodziny razem maly, WIELKI CUD rośnie mały przystojniacha i te loczki, slodziutki
Zwierzatka uwielbia po mamusi hehe, zaprzyjaźnił się ze szczurkami?
U nas bez zmian, owieczki rosną, pracuje csly czas i dostałam nowa umowę. Będziemy kontynuować leczenie męża jak się sytuacja uspokoi