reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Na tym drugim zdjęciu coś widać. A próbowałaś testem z innej firmy?

@monika1708 i @młoda1994 macie jakieś objawy ?

Ja byłam dziś rano na drugiej becie. Cała w nerwach jestem...
Czasami boli mnie brzuch, czasem gdzieś w żołądku zakręci. Mam wrażenie że się męczę jak po schodach chodzę.
A no i piersi jednego dnia bolą drugiego nie [emoji23]

reklama
Będę robić w niedzielę.

W terminie miesiączki w lutym bolał mnie brzuch i jajniki czasami szczypało mnie coś w piersiach i tak 2 tygodnie. Później ustało i teraz w niedzielę wieczorem przez kolejne 2-3 dni pobolewał mnie brzuch i intensywnie lewy jajnik 2 dni. Ogólnie nic mi nie ma prócz braku miesiączki od 32dni.
Nigdy nie bylam w takiej sytuacji ;/
32 dni po miesiaczce to juz dużo. To w sumie szczyt bety. Ale faktycznie słyszałam ze niektórym dziewczynom na nic testy ;) bo i tak nie wychodza. Moze mialam.bardzo rozregulowany cykl i moze to jest młodsza ciąża niż by sie wydawało ;)
Ja tam na drugim teście widzę kreskę. Nir wiem czy jest trochę nie zalany. ;/ ale ciężko po zdjęciu ocenic. Staraj sie myśleć pozytywnie ;) cicho juz gratuluje i bedziemy czekać na dalsze wieści.
Mi takie lekkie kreski wychodziły przed erminem miesiączki jeszcze. Ale to tak jak mowilas lazda ma inaczej.

Nigdy nie bylam w takiej sytuacji ;/
32 dni po miesiaczce to juz dużo. To w sumie szczyt bety. Ale faktycznie słyszałam ze niektórym dziewczynom na nic testy ;) bo i tak nie wychodza. Moze mialam.bardzo rozregulowany cykl i moze to jest młodsza ciąża niż by sie wydawało ;)
Ja tam na drugim teście widzę kreskę. Nir wiem czy jest trochę nie zalany. ;/ ale ciężko po zdjęciu ocenic. Staraj sie myśleć pozytywnie ;) cicho juz gratuluje i bedziemy czekać na dalsze wieści.
Mi takie lekkie kreski wychodziły przed erminem miesiączki jeszcze. Ale to tak jak mowilas lazda ma inaczej.
Co do rozlegulowania cyklu to wszystko możliwe chociaż od września 2019 regularne 29-30 dni. Też mi się tak wydaje że na zalany wygląda ale wysechl i już nie robi takiego wrażenia. Ale kreska została [emoji23]
Image.jpeg

Nie wiem czy teraz widać ale na mokrym była bardziej widoczna na zdjęciu ale na żywo jest i to niebieskawa

Co do rozlegulowania cyklu to wszystko możliwe chociaż od września 2019 regularne 29-30 dni. Też mi się tak wydaje że na zalany wygląda ale wysechl i już nie robi takiego wrażenia. Ale kreska została [emoji23]Zobacz załącznik 1096544
Z takich cienkich kresek to moje 3 ciaze byly. Dopiero znacznie pozniej mialam wyraźne kreski. ;)
Ja tez robiłam testami owulacyjnymi. One wychodzily mocniejsze. ;) jak masz jakieś w domu to sikaj ;)
Ja chyba żadnego testu nie zrobilam z rana. Wszystkie byly po poludniu.

Z takich cienkich kresek to moje 3 ciaze byly. Dopiero znacznie pozniej mialam wyraźne kreski. ;)
Ja tez robiłam testami owulacyjnymi. One wychodzily mocniejsze. ;) jak masz jakieś w domu to sikaj ;)
Ja chyba żadnego testu nie zrobilam z rana. Wszystkie byly po poludniu.
Nie mam owulacyjnych w domu. Ale dużo słyszałam że testy owu pokazują ciąże choć ja nie jestem zwolenniczką robienia testów owu aby sprawdzać czy to ciąża. Bo kobiety mogą być w ciąży a testy owu są białe a są kobiety które nie są w ciąży a testy w dniu terminu miesiączki są mocne a ciazy nie ma. Jednak wolę się trzymać zasady test ciążowy do ciąży a test owu do sprawdzenia czy jest peak hormonu lh. Ale dziękuję kochana. Jesteście nie zastąpione [emoji3059]

Zamiast tak dociekac nie lepiej zrobic kolejny i porownac miedzy nimi albo na bete? Po co na sile sie przygladac...
Proszę przeczytać mój post to będziesz wiedziała dlaczego, ale jeśli nie to mogę powtórzyć. To jest drugi test porównałam go i jest mocniejszy a bety nie mogę zrobić bo mieszkam w DE a tu wszystko na skierowania i nie ma czegoś takiego jak w Pl że można iść z ulicy i zrobić sobie jakieś badania za kasę.

Proszę przeczytać mój post to będziesz wiedziała dlaczego, ale jeśli nie to mogę powtórzyć. To jest drugi test porównałam go i jest mocniejszy a bety nie mogę zrobić bo mieszkam w DE a tu wszystko na skierowania i nie ma czegoś takiego jak w Pl że można iść z ulicy i zrobić sobie jakieś badania za kasę.
Może to dobry pomysł, powtórz za 2 dni i zobacz czy ściemnieje. Ja tak robiłam [emoji23]

reklama
Do góry