monika1708
Fanka BB :)
Coś widać ale nie wiem Czy to toDziewczyny może wy będziecie coś widzieć. Wrzucam test z niedzieli 59dc i z dzisiaj 61dcZobacz załącznik 1096512Zobacz załącznik 1096513
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś widać ale nie wiem Czy to toDziewczyny może wy będziecie coś widzieć. Wrzucam test z niedzieli 59dc i z dzisiaj 61dcZobacz załącznik 1096512Zobacz załącznik 1096513
Ja też nie wiem. Wiem tylko tyle że jest duża różnica w teście między niedzielnym a dzisiejszym. Mam zamiar zrobić jeszcze jeden za 4 dni w niedzielę.Coś widać ale nie wiem Czy to to
Eh ciężko w tych Niemczech że na wszystko musisz mieć skierowanie, prywatnie nie zrobisz [emoji2356]Ja też nie wiem. Wiem tylko tyle że jest duża różnica w teście między niedzielnym a dzisiejszym. Mam zamiar zrobić jeszcze jeden za 4 dni w niedzielę.
Nie wiem co mam myśleć.Eh ciężko w tych Niemczech że na wszystko musisz mieć skierowanie, prywatnie nie zrobisz [emoji2356]
Ja jutro idę mocz i morfologię zrobić bo coś z pęcherzem chyba mam [emoji17]
No jak dla mnie na tym drugim zdjęciu jest kreska tylko jak na 61dc to blada. Ale jeśli mówisz że tobiectest nigdy nie wyszedł mimo ciąży to może taka uroda. No na moje to musi to szybko zobaczyć lekarzDziewczyny może wy będziecie coś widzieć. Wrzucam test z niedzieli 59dc i z dzisiaj 61dcZobacz załącznik 1096512Zobacz załącznik 1096513
No właśnie trochę blada ta kreska jak na ten cykl. Chociaż nie mało się słyszy że nie ma miesiączki a owulacja jest. Ehh nie wiem. Zglupialam.No jak dla mnie na tym drugim zdjęciu jest kreska tylko jak na 61dc to blada. Ale jeśli mówisz że tobiectest nigdy nie wyszedł mimo ciąży to może taka uroda. No na moje to musi to szybko zobaczyć lekarz
Dziewczyny może wy będziecie coś widzieć. Wrzucam test z niedzieli 59dc i z dzisiaj 61dcZobacz załącznik 1096512Zobacz załącznik 1096513
Będę robić w niedzielę.Na tym drugim zdjęciu coś widać. A próbowałaś testem z innej firmy?
@monika1708 i @młoda1994 macie jakieś objawy ?
Ja byłam dziś rano na drugiej becie. Cała w nerwach jestem...
No jest druga kreseczka i na pierwszym i na drugim teście. Mówię Ci że miałaś mega długi cykl i przesuniętą owulację. Dla mnie to wygląda na bardzo wczesną ciążę. Czemu nie uderzysz na szpital?Będę robić w niedzielę.
W terminie miesiączki w lutym bolał mnie brzuch i jajniki czasami szczypało mnie coś w piersiach i tak 2 tygodnie. Później ustało i teraz w niedzielę wieczorem przez kolejne 2-3 dni pobolewał mnie brzuch i intensywnie lewy jajnik 2 dni. Ogólnie nic mi nie ma prócz braku miesiączki od 32dni.