reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Proszę przeczytać mój post to będziesz wiedziała dlaczego, ale jeśli nie to mogę powtórzyć. To jest drugi test porównałam go i jest mocniejszy a bety nie mogę zrobić bo mieszkam w DE a tu wszystko na skierowania i nie ma czegoś takiego jak w Pl że można iść z ulicy i zrobić sobie jakieś badania za kasę.
Mieszkam w Austrii wiec nie wiem jak jest w polsce. Ale gdy ja zobaczylam kreske na tescie zrobilam od razu jeszcze 2 w tym 1 elektroniczny ktory nie dawal zadnych zludzen bo nie trzeba sie doszukiwac tylko pisze ciaza lub nie. I taki polecam z clearblue jesli nie mozesz isc na bete zrob go i sprawdz ;)

reklama
Mieszkam w Austrii wiec nie wiem jak jest w polsce. Ale gdy ja zobaczylam kreske na tescie zrobilam od razu jeszcze 2 w tym 1 elektroniczny ktory nie dawal zadnych zludzen bo nie trzeba sie doszukiwac tylko pisze ciaza lub nie. I taki polecam z clearblue jesli nie mozesz isc na bete zrob go i sprawdz ;)
O ja chciałam taki zrobić ale chyba już nie ma potrzeby [emoji23]

Mi ten test pokazał w 9tyg brak ciazy[emoji23] ja nie mieszkam w Pl tylko w DE.

A tak dla tych co nie wiedzą to ten test z clearblue ma zwykły test paskowy w środku (rozbierałam go) naciąganie ludzi na kasę. Taki test u nas 10 euro. A paskowy ten co jest w środku kosztuje 30 centów.

Mi ten test pokazał w 9tyg brak ciazy[emoji23] ja nie mieszkam w Pl tylko w DE.

A tak dla tych co nie wiedzą to ten test z clearblue ma zwykły test paskowy w środku (rozbierałam go) naciąganie ludzi na kasę. Taki test u nas 10 euro. A paskowy ten co jest w środku kosztuje 30 centów.
No to wiadome ze w srodku ma zwykly paskowy bo przez to odczytuje wynik ale czlowiek sie nie musi wgapiac i wmawiac sobie czy kreska jest czy nie. Mnie nie zawiodl i masy ludzi od ktorych o nim slyszalam.

Ja też mam lekki ból w podbrzuszu, jajnikach i trochę piersi. Na pewno są większe i od czasu do czasu zakuje i zaboli.

U mnie się sprawdziły testu owu. Robię codziennie, bo akurat kilka mi ich zostało i kreska ciemnej z dnia na dzień.

Bardzo dziwna sytuacja z tymi twoimi cyklami @młoda1994 . Zostaje tylko powtarzać testy i czekać aż wkoncu sytuacja się unormuje i będziesz mogła iść do lekarza.

No to wiadome ze w srodku ma zwykly paskowy bo przez to odczytuje wynik ale czlowiek sie nie musi wgapiac i wmawiac sobie czy kreska jest czy nie. Mnie nie zawiodl i masy ludzi od ktorych o nim slyszalam.
Sądzisz ze sobie kreskę wmawiam? Dla twojej świadomości to do starań miałam wrócić dopiero w czerwcu. Ale tak to jest jak nie śledzi się sytuacji danej osoby i pisze się głupoty [emoji2368]
A i jeszcze jedno jak test o czułości 10 pokazuje słabe kreski to test o czułości 25 (clearblue) nie pokaże ci ciąży.

Ja też mam lekki ból w podbrzuszu, jajnikach i trochę piersi. Na pewno są większe i od czasu do czasu zakuje i zaboli.

U mnie się sprawdziły testu owu. Robię codziennie, bo akurat kilka mi ich zostało i kreska ciemnej z dnia na dzień.

Bardzo dziwna sytuacja z tymi twoimi cyklami @młoda1994 . Zostaje tylko powtarzać testy i czekać aż wkoncu sytuacja się unormuje i będziesz mogła iść do lekarza.
Też tak myślę. Powtórzę test w niedzielę i jeśli wyjdzie jaka kolwiek kreska wezmę te testy i nie będę dzwonić tylko pójdę do gin i pokaże te testy i niech mnie przyjmie chociaż żeby zbadać.

Mi jeszcze dziś jakoś zimno, buuu [emoji17]

Sądzisz ze sobie kreskę wmawiam? Dla twojej świadomości to do starań miałam wrócić dopiero w czerwcu. Ale tak to jest jak nie śledzi się sytuacji danej osoby i pisze się głupoty [emoji2368]
Coo🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ o ludzie... ja tez widze na twoim tescie delikatna kreska. Tylko na tym drugim. Ale jest troche rozmyta i wyglada na zalany ale nie wiadomo. Dlatego mowie ze lepiej powtorzyc test. Bo jesli zrobi sie 2 testy z tego samego porannego moczu i tej samej firmy to raczej nie wyjdzie jeden z kreska drugi bez...

reklama
Coo[emoji2356][emoji2356][emoji2356] o ludzie... ja tez widze na twoim tescie delikatna kreska. Tylko na tym drugim. Ale jest troche rozmyta i wyglada na zalany ale nie wiadomo. Dlatego mowie ze lepiej powtorzyc test. Bo jesli zrobi sie 2 testy z tego samego porannego moczu i tej samej firmy to raczej nie wyjdzie jeden z kreska drugi bez...
Wygląda tak bo robiłam go gdy był jeszcze mokry. Teraz jest tylko niebieska blada kreska po środku. Test powtórzę w niedzielę.
A i nie robiłam dwuch tych samych testów z jednej próbki moczu. Tylko jeden test był robiony w niedzielę a drugi dzisiaj i testy są o czułości 10

Do góry