reklama
Dzień dobry, chciałabym się przywitać 2 stycznia dowiedziałam się, że jestem w ciąży, 22 stycznia (6+1) serduszko biło, dwa tygodnie później okazało się, że zarodek w ogóle nie urósł, kolejne dwa tygodnie później serce już nie biło. Dzień później dostałam tabletki, dwa dni temu miałam kontrolę u ginekologa - wszystko się oczyściło, organizm przygotowuje się do kolejnego okresu. Potem możemy zacząć kolejne starania
Mam nadzieję, że trafiłam do dobrego wątku
Mam nadzieję, że trafiłam do dobrego wątku
coco07
Fanka BB :)
Aha, rozumiem... życzę w takim razie żeby okazało się wszystko Ok [emoji847] mojej przyjaciółki córka, zaczęła dopiero mówić w wieku 3 lat, po tym jak zapisała ja do logopedy...miała leniwy język ...U nas brak jest w dalszym ciągu wypowiadanych sylab. A powinna to robić już dawno bo jakoś 6-7moesoac dzieci zaczynają. Tak więc póki nie będę pewna że jest okej to nie zaszczepić następnej żadnej szczepionki. Poza tym usg główki ostatnio wyszło nie specjalnie, ale nie chce się w to tu zagłębiać
A co do badania crp, Wiki raz miała pobierana krew i powiem Ci że nie zafundowalabym jej tego kolejne 9 razy, bo bym nie dała rady....
Co do pobierania krwi, my mieliśmy już 2 razy pobierana z żyły ramiennej, w celu monitorowania żółtaczki i za każdym razem nie umiałam powstrzymać łez [emoji24] to jest straszne... ale myślałam ze crp mogą pobrać kropelkę z palca [emoji848]
I z całego serca polecam szczepić na rotawirusy [emoji4] Starsza zaszczepiona, przyniosła nam kilka razy "coś" z przedszkola... U niej było rozwolnienie, nawet nie biegunka, a my 2 dni wyjęte z życiorysu. Myślałam że umieram. Nie wyobrażam sobie ze dziecko może coś takiego przechodzić.
Na rotawirusy się szczepi? Ostatnio w przychodni spotkałam znajoma i mi powiedziała ze jej synek miał „coś” do wypicia. Ze to nie są szczepienia ...[emoji848][emoji85]
Oczekujaca123
To szczepionka do wypicia
Crp można z palca
Crp można z palca
Aha, rozumiem... życzę w takim razie żeby okazało się wszystko Ok [emoji847] mojej przyjaciółki córka, zaczęła dopiero mówić w wieku 3 lat, po tym jak zapisała ja do logopedy...miała leniwy język ...
Co do pobierania krwi, my mieliśmy już 2 razy pobierana z żyły ramiennej, w celu monitorowania żółtaczki i za każdym razem nie umiałam powstrzymać łez [emoji24] to jest straszne... ale myślałam ze crp mogą pobrać kropelkę z palca [emoji848][emoji2960]
Na rotawirusy się szczepi? Ostatnio w przychodni spotkałam znajoma i mi powiedziała ze jej synek miał „coś” do wypicia. Ze to nie są szczepienia ...[emoji848][emoji85]
Jivka
Moderator
To jest szczepionka z tym że płynna, więc do picia. Ale jednak szczepionka a nie soczek [emoji14]Aha, rozumiem... życzę w takim razie żeby okazało się wszystko Ok [emoji847] mojej przyjaciółki córka, zaczęła dopiero mówić w wieku 3 lat, po tym jak zapisała ja do logopedy...miała leniwy język ...
Co do pobierania krwi, my mieliśmy już 2 razy pobierana z żyły ramiennej, w celu monitorowania żółtaczki i za każdym razem nie umiałam powstrzymać łez [emoji24] to jest straszne... ale myślałam ze crp mogą pobrać kropelkę z palca [emoji848][emoji2960]
NadziejawPanu
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny.
Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie.
Wpadam na chwilę podzielić się wiadomością, że jestem w ciąży.
Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was ciepło.
Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was ciepło.
Lu_cy
Super !! Gratulacje, który tydzień?Hej dziewczyny.
Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was ciepło.
Charlotte21
Ja pamiętam. Poznałam Cię na forum po moim drugim poronieniu w zeszłym roku ;/Hej dziewczyny.
Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was ciepło.
Bardzo się cieszę tą wiadomością! Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze ! Pochwal się który tydzień, jak beta i jak się czujesz ?
roki_1991
GratulacjeHej dziewczyny.
Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was ciepło.
reklama
Paula919191
Ja Cię pamiętam super wiadomość. Zdradzisz który tydzień ??Hej dziewczyny.
Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was ciepło.