Takaja123
Fanka BB :)
@młoda1994 mi czasami nawet w trakcie brania przychodziła @ może faktycznie zrób test? 2 tyg spóźnienia to już sporo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od terminu miesiączki pobolewa mnie brzuch dokładnie pod brzusze raz mocniej raz słabiej raz jest ok i tylko dyskomfort. Czuję jak by mnie w pachwinach ciaglo szczupalo i od czasu do czasu w cyckach tak jak by szczypało. Ale nie wiem czy to wiązać z ciąża ponieważ przy żadnych 4 nie miałam nic co wyżej wypisałam.A masz jakieś objawy czy coś? Może rzeczywiście ciąża?
Właśnie mi ciągle miesiączka przychodziła w trakcie zażywania luteiny i teraz jestem w dużym szoku ze jej nie ma. Co do testu napewno go zrobię za 3 dni jeśli nadal nie będzie miesiączki.@młoda1994 mi czasami nawet w trakcie brania przychodziła @ może faktycznie zrób test? 2 tyg spóźnienia to już sporo
Tutaj nie pomoge. Tylko dwa razy w drugiej fazie bralam progesteron na wydkuzenie cyklu i ewentuaknej ciąży. Zanim zdążyłam.odstawic to okres juz przychodził...;/ podziwiam twoja cierpliwość. Juz dawno bym test zrobiła.Właśnie mi ciągle miesiączka przychodziła w trakcie zażywania luteiny i teraz jestem w dużym szoku ze jej nie ma. Co do testu napewno go zrobię za 3 dni jeśli nadal nie będzie miesiączki.
Może wiecie jaka może być przyczyna nie przychodzenia okresu mimo brania progesteronu prócz ciąży?
Mi się nie spieszy z testami ponieważ miałam z nimi przeboje. Raz mi test wyszedł pozytywny to była ciąża biochem w 2013 r później w żadnej ciąży mi nie pokazał pozytywu i 2 razy wyszedł mi ładnie pozytywny mimo że ciąży nie było.Tutaj nie pomoge. Tylko dwa razy w drugiej fazie bralam progesteron na wydkuzenie cyklu i ewentuaknej ciąży. Zanim zdążyłam.odstawic to okres juz przychodził...;/ podziwiam twoja cierpliwość. Juz dawno bym test zrobiła.
Właśnie ostatnie 4 cykle 29-30 dni. Ostatnia miesiączka 24.01 trwała równe 3 dni i była bardzo skąpa choćby mocniejsze plamienia.@młoda1994 podziwiam za cierpliwość, a jak Twoje cykle zazwyczaj regularne? Spróbuj z testem jeśli wyjdzie negatywnie, a miesiączki nie będzie to może zapisz się na wizytę do lekarza?