reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja do Miostygyn biorę nac
pierwszy cykl z tym zestawem i ciąża

teraz 3 po poronieniu i jajko jest w lewym jajniku, co nigdy raczej nie ma miejsca bez leków... bo mam tylko z prawego jajnika a mam niedrożny prawy jajowod
Jakie jeszcze witaminy / tabletki polecacie przy staraniach? W tym cyklu piłam Miositogyn z polecenia @Takaja123. Myśle czy kupić coś jeszcze :) owulacje prawdopodobnie miałam w tym cyklu, wiec chyba działa, aczkolwiek ja raczej zawsze mam owu

reklama
ja do Miostygyn biorę nac
pierwszy cykl z tym zestawem i ciąża

teraz 3 po poronieniu i jajko jest w lewym jajniku, co nigdy raczej nie ma miejsca bez leków... bo mam tylko z prawego jajnika a mam niedrożny prawy jajowod
Jak ten NAC wyglada? Jak to znaleźć? Bo chyba w doz nie ma

Jakie jeszcze witaminy / tabletki polecacie przy staraniach? W tym cyklu piłam Miositogyn z polecenia @Takaja123. Myśle czy kupić coś jeszcze :) owulacje prawdopodobnie miałam w tym cyklu, wiec chyba działa, aczkolwiek ja raczej zawsze mam owu

Ja brałam tylko to 😉 według mnie wystarczający zestaw witamin przy staraniach :) a co to jest Nac?

Nac to inaczej kwas acetylocysteinowy.
znajdziecie go np w acc
i teraz są 2 opcje
bo albo w dniach płodnych na śluz albo jak ja biorę tak jak clo 3-7 dc
taki schemat jest w preparacie miovellia nac ale on strasznie drogi.
można kupić dużo taniej i więcej tabletek i tak też teraz zrobiłam

nie wiem jak inaczej wytłumaczyć że chyba to pomaga bo przy staraniach o drugie owu co usg z prawego jajnika...
dopiero po clo była z obu....

a teraz 1 cykl i ciąża więc musiała być owu z lewego (bo prawy jajowod niedrożny) , 2 cykle po zabiegu to nie wiem bo nieudane i nie byłam na usg a teraz 3 cykl i na usg znów z lewego jajnika...
może przypadek...a może nie

w zasadzie ten cykl raczej stracony bo i seksu mało i jakieś jaja ze śluzem

od przyszłego clo i ten zestaw

Mam tylko nadzieję że uda się poprzytulac w te dni bo albo nam się praca nie zgrywa, albo m zmęczony, bez nastroju itd. a przy haśle owu i musimy to już awaria....

Trochę bez sensu łykać leki, wywalac kasę na wizyty a nie kochać się w te właściwie dni...

Ja piłam inofem, ogólnie jest podobny ale czymś tam się różni od miosytogynu, pół roku starań i jeden cykl z inofemem i zaskoczyło ale oczywiście czy dzięki temu no to nie wiem [emoji6]

reklama
Do góry