Boże, miałam esej napisany i w cholere poszło :/
@Paula919191 okresem się nie martw a jak się martwisz to przypomnij sobie o mnie, ja też miałam dziwny, inny, krótki okres przed TYM szczęśliwym cyklem
A z drugiej strony... Działajcie, to w ogóle apel do wszystkich starających się.... Działajcie i cieszcie się seksem! Ja w 1 trymestrze tak strasznie się bałam zblizen... Nawet jak była ochota. Powiedziałam Mężowi, że po 12 tc, jak będzie ok, to jak najbardziej. W drugim trymestrze za to moje libido ugrzęzło chyba 100 m pod ziemią. A nawet gdyby od 13 tc jestem ciągle na luteinie i no... Nie. [emoji12]
@Vici32, Kochana, dobre wiadomości
pęcherzyk jest? Jest. Ciąża młodsza? Tak. Sama napisałaś że owulacja była w 17 dc. Więc wszystko się zgadza!
U mnie owulacja była w 19 dc. Jak poszłam do ginekologa w 6t1d tez był tylko pęcherzyk. 5 dni później był zarodek z bijącym serduszkiem [emoji3590]
Bety nie rób, bo będziesz się zamartwiac całkiem niepotrzebnie. A teraz przed Malenstwem jeden chyba z najważniejszych etapów ;*
I skup się na tym. Teraz niech to będzie priorytetem, spokój dla Maleństwa. W miarę możliwości, oczywiście, bo wiem doskonale jak to jest. Pierwsza wizyta, u niektórych już jest zarodek z serduszkiem a tam bach, rozczarowanie, tylko pęcherzyk.
Ale pamiętaj, to nie jest TYLKO pęcherzyk.
[emoji3590]
@kasiula34 spokojnie, czasami przed terminem test nie wychodzi bo za mało hormonu jest w moczu, także wstrzymaj się chwilkę, odrobinkę cierpliwości ;*